Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

29
Aug
NOFX
20:00
29€, predprodaja 25 - 27,5€


Če bi Fat Mike komentiral Punk Rock Holiday festival, bi rekel, da so ga Bad Religion mogoče res razdevičili, ampak prišlo vam je na NOFX.

NOFX na Punk Rock Holiday After-Partyju!

Predskupini:
BARB WIRE DOLLS (ZDA)
GOLLIWOG (Ribnica)

After: THE MELVINATOR (DJ Eric Melvin – NOFX) in Dirty Skunks

Četrtek, 29.8.2013 ob 20h

Cvetličarna, Ljubljana

Predprodajna cena: 25,00 EUR (Madness na Trubarjevi, Trnfestova stojnica),
27,50 EUR Eventim (Petroli in ostala prodajna mesta)
Cena na dan koncerta: 29,00 EUR

FB DOGODEK: https://www.facebook.com/events/478174268930318/

NOFX najbrž ni treba posebej predstavljati. Po dolgoletni ljubezni s takrat povsem neodvisno založbo Epitaph je Fat Mike NOFX v začetku novega tisočletja preselil pod okrilje svoje lastne založbe Fat Wreck Chords, s katero s svojo brezkompromisno držo poleg NOFX utrjuje pot številnim prvoligašem kalifornijskih hitrih ritmov, kot so Pennywise, Lagwagon, Mad Caddies, No Use For A Name, Less Than Jake in številnim novim.

Čeprav v svoji karieri niso posneli niti enega resnega videa, odgovorili na skoraj nič novinarskih vprašanj in se spretno izogibali medijem, so NOFX po treh desetletjih še vedno eno največjih imen na sceni. Zakaj? Sami pravijo, da so v živo najslabši bend, a so vedno največja atrakcija, kjerkoli se pojavijo. Tipično, NOFX!

Cvetličarna bo bržčas najmanjše prizorišče, na katerem so NOFX igrali v zadnjih dveh desetletjih, zato bo tokratni koncert gotovo neponovljiva izkušnja.

NOFX so za predskupino v Ljubljano zvabili čisto svežo koncertno atrakcijo, ki sliši na ime Barb Wire Dolls. Ameriški trio z grškimi koreninami sestavljata kitarist in bobnar ter odbita pevka z nadimkom Isis Queen, ki s svojim reciklažnim punk bitch imidžem navdušuje vse po vrsti. Težko bi rekli, da je Steve Albini s Shellac letos maja odigral koncert leta v Ljubljani, je pa leta 2012 sproduciral odlično 2. ploščo Barb Wire Dolls z naslovom Slit, ki so jo v zadnjem letu in pol predstavili na več kot 300 koncertih…

Tiste, ki pogrešajo trezno kritičnost v slovenskem punku, je letos razveselila novica, da so ribniški Golliwog končno skadrirali novega bobnarja. Angažirani borci za pravice živali, ki so se leta 2011 obudili ravno ob prihodu NOFX v Slovenijo, so jih zdaj ravno NOFX potrdili za predskupino na Punk Rock Holiday After Partyju.

Da se zabava po koncertu ne bo končala, bo Eric Melvin (NOFX) aka The Melvinator stopil še za gramofone in predstavil svoj DJ set, pospremil pa ga bo dvojec Dirty Skunks, ki vas bo vrnil na Sotočje!