Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

28
Sep
Nervo
21:00
5€


Otvoritev sezone 2012/2013 v ljubljanskem Cirkusu z dobitnicami grammyja za hit “When love takes over”.

Didžejki, producentki, tekstopiski, voditeljici radijskega šova Nervo Nation, modni ikoni, čistokrvni žurerki … Ali je sploh kaj, česar seksi dvojčici Mim in Liv Nervo ne bi znali spremeniti v zlato!? Pri sladkih šestnajstih sta že bili uspešni manekenki in l’Orealovi ambasadorki v domači Avstraliji, a sta se odločili, da bosta glasbenici. Kljub sprejemu na klasično glasbeno akademijo pa sta se odločili za pop kariero.

Pri 18. letih sta podpisali pogodbo s Sonyjem, se prebili med najudarnejše avtorje v glasbeni industriji, krona njunega dela pa je bil grammy za megahit “When Love Takes Over”. Med naročniki njunih besedil so Kesha, Pussycat Dolls, Kylie, Kelly Rowland, Armin van Buuren, David Guetta in Sophie Ellis-Bextor. S pogodbo založbe Virgin v žepu sta lani resno zagnali tudi pevsko-didžejsko kariero in nanizali šopek hitov: v himni festivala Tomorrowland “The Way We See The World” so jima priskočili na pomoč Afrojack, Dimitri Vegas in Like Mike, v “We’re All No One” gostujeta Afrojack in Steve Aoki, v klubski petardi “You’re Gonna Love Again” Avicii, v “Reason” vzpenjajoči se Hook ‘n’ Sling, hit letošnje ibiške sezone “Something To Believe In” pa sta posneli z Normanom Dorayem.

Punci sta ogrevali zadnji turneji Britney Spears in Nicky Minaj, imata svojo rezidenco v Las Vegasu, nastopata na največji festivalih na svetu in sta zaradi svoje nalezljive pozitivne energije ena največjih klubskih atrakcij svetovnih plesišč. Idealno za začetek nove sezone najbolj vročega ljubljanskega kluba. V petek 28. septembra.