Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

29
Sep
Nasum in Black Breath
20:30
24€, predprodaja 20€


29. 9. 2012 se bo grindcore vrtinec ustavil v Ljubljani, in sicer v Gala Hali na Metelkovi.

NASUM (Švedska)

BLACK BREATH (ZDA)

Vstopnina: 20 € v predprodaji preko On Parole, Master of Metal trgovine na Kotnikovi in v Gala Hali, 24 € na dan koncerta

NASUM JESENI V LJUBLJANI!

Švedska kultna grindcore zasedba Nasum je svojo pot morala abruptno končati 26. 12. 2004, ko je v strahovitem azijskem cunamiju življenje izgubil basist/vokalist/vodja zasedbe, Mieszko Talarczik.

Po mnogih letih pa se je preostanek zasedbe odločil tako Mieszku kot samem imenu Nasum uprizoriti dostojen in časten pogreb. Zato so se letos zbrali vsi člani, vokalne dolžnosti pa so prepuščene Keiju iz finske kultne grindcore zasedbe Rotten Sound. Ta postava je opalila že nekaj zelo dobrih koncertov, pa tudi čez poletje jih boste lahko uzrli na marsikaterem festivalu.

Nasum bodo tako izvedli svoje največje hite in še kakšen štiklc iz vseh albumov, ki so jih kadarkoli naredili. Že zdaj ljudje poročajo, da so Nasum leta 2012 v živo ubijalski in da res gre za dostojno poslovitev od Mieszka in zapuščine kultne zasedbe.

Pri tem pa ne bodo sami – z njimi bodo apokaliptični crustersko obarvani death’n’rollerji Američani, Black Breath, ki z drugim albumom Sentenced To Life, rušijo vse pred sabo, če pa se še spomnite njihovega koncerta v Črnomlju leto in pol nazaj, pa veste, da je tole nuja za vse fane Dismember, Iron Lamb, Entombed in Motörhead!

Vstopnice pri Veselih dihurčkih, pri On Parole ter v Master of Metal trgovinah (Kotnikova v Ljubljani). /I. C./