Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

23
Jan
Največji zmenek na slepo
21:00
5€


Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji, že šestič v Cvetličarni!

Pridruži se več kot 1.000 samskim, na enem mestu, ob istem času!

Kako kaj tvoje ljubezensko življenje? Januar je nekoliko dolgočasen, kar se tiče zabav, srečevanja prijateljev in navezovanja stikov. Najlažje, brez bolečin in posledic za ego se spravi v ljubezensko formo tako, da se prijaviš na Ona-On.com, kjer se spoznava že več, kot 143.000 samskih.

Najbolje pri vsem tem pa je, da lahko svojo simpatijo, ki jo spoznaš na Ona-On.com, povabiš na pravi zmenek, saj bo 23. januarja, ob 21.00, v ljubljanski Cvetličarni, Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji 6. Tako je, spoznaj se online, zaljubi se offline.

Vsi samski bomo imeli možnost spoznati veliko novih oseb, saj nas bo zabaval plesni učitelj, Potovanja za samske bodo imela veliko nagradno igro, FUJI Instax ti bo izdelal fotografijo z osebo, ki ti je všeč, Spoznavalnica bo prostor za hitre zmenke, gledali bomo Rock n Roll skupino prvakov iz Plesnega mesta, ki je sodelovala na Talentih, in svetovne prvakinje iz show plesov iz Plesnega mesta, oglasila pa se bo tudi miss Universe Slovenije 2013 Sara Savnik, komik in igralec Miki Bubulj, Erika in Damjan Smolak iz šova Ljubezen na seniku, voditelj, komik in manager Andrej Težak Tešky, premierno pa se bo predstavil tudi naš Ljubo.

Skratka veliko razlogov, da začneš pogovor in se zabavaš ob spremljevalnem programu.

Če to ni dovolj velik razlog, da se udeležiš največje žurke za samske, ti lahko prišepnemo, da se je lansko leto pri nas spoznalo več kot 800 parov in da smo največji servis za zmenke, v Sloveniji.

Kaj še čakaš, registriraj se in pridi 23. januarja, v Cvetličarno Ljubljana.

Vstopnica stane 5€, lahko jo kupiš tukaj (preko spleta) ali na prodajnih mestih. Začnemo ob 21.00.

Lepo vabljeni vsi, v ednini, dvojini in množini;).