Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

28
Mar
Muff
21:00
13€


28. marca ena najbolj popularnih slovenskih glasbenih skupin napoveduje veliki koncert, ki bo zanimiv tudi zaradi vrhunskih glasbenih gostov.

Na odru se jim bosta namreč pridružila Vlado Kreslin in Tokac iz zasedbe Dan D!

Konec leta 2014 je bil za Muff izjemen. Izdali so prvi album, razprodali promocijski koncert, zabeležili odlično prodajo prvenca ‘Muff’ in osvojili slovenske radijske postaje. Da stalno raziskujejo nova področja ustvarjanja, dokazujeta tudi tokratna gosta. K sodelovanju so namreč povabili dva izjemna glasbenika, vokalista ter ustvarjalca z večletnimi izkušnjami in kultnim statusom na domači glasbeni sceni: Vlada Kreslina in Tomislava Jovanovića – Tokca (Dan D).

Ker Muff sestavljajo sami odlični mladi glasbeniki, so tudi njihovi živi nastopi prvovrstno doživetje, ki ga bodo zagotovo deležni tudi obiskovalci njihovega prvega velikega koncerta v letu 2015. Pričakujejo lahko izjemno vzdušje, že znane uspešnice v zanimivih in dovršenih izvedbah, za piko na i pa še gosta, ki bosta z Muff soustvarila čaroben večer. Po koncertu pa se bomo lahko z skupino družili še na Old school after partyju.

Predprodaja vstopnic: eventimova prodajna mesta.