Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

22
Jan
Mucha Lucha
23:00
3€ do polnoči, 5€ kasneje


Razvpiti sarajevski block party prvič v Ljubljani!

MR.MEHIKANO (Mucha Lucha; Sarajevo)
A SKITZO (Media Blackout, Hator records; Sarajevo)
DJ BORKA (rx:tx; Ljubljana)

Mucha Lucha je sarajevski fenomen glasbenih dogodkov, ki se je pojavil leta 2010. Najprej kot glasbeni blog, ki se ga je lotil lokalni glasbeni znalac in didžej Mr. Mehikano, predvsem zaradi pomanjkanja informacij o lokalni didžejevski sceni.

Koncept se je kmalu prijel in prelevil, ne le v pravi klubski event, ampak v prvi pravi mestni block party, ki se zgodi vsak mesec v centru Sarajeva na parkirišču pred kafičem Hag. Danes gre tako za edinstveno izkušnjo celodnevnega uličnega druženja z didžejevskimi gosti iz raznih koncev sveta in obveznim BBQ-jem.
Mucha je kot dogodek na prostem hitro postal nadvse popularen, celo tako, da je v času najbolj eminentnega mestnegaspektakla, sarajevskega filmskega festivala, zasenčila vse uradne partyje, pre in afterpartyje, koncerte, pogostitve …

 

 

Skrajni čas je, da Mucho stestiramo tudi pri nas. V Gala Hali se bosta Mehikanu pridružila prav tako sarajevska stalnica Mucha Lucha eventov, rokohitrec A Skitzo (a.k.a DJ Ahmaad) in ljubljanski kolega DJ Borka.

Music policy: funk, breaks, hiphop

Vstopnina: 3 € pred polnočjo, 5 € kasneje

Mucha Lucha Soundcloud