Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

25
Aug
MTV Summerblast 2017
17:00
35€ dnevna, 67€ festivalska


Festival MTV SUMMERBLAST 2017, Poreč (25 & 26/8)

V Poreču bosta prvič po 12 letih spet skupaj nastopila grammyjevca, hip hop pionirja, glasbeni, filmski in TV ikoni – Will Smith & DJ Jazzy Jeff!

Zabavo na zadnji počitniški vikend  (25. in 26. avgusta) gosti ista ekipa, ki organizira Ultro Europe in je v Zagreb pripeljala Justina Bieberja. Ob Fresh Princu in Jazzu bodo Istro razplesali tudi bivša kralja lestvice Top 100 DJs Dimitri Vegas & Like Mike, vrhunski otoški hišnik Duke Dumont (I Got You, Need U 100, Won’t Look Back, Real Life), prvak otoške urbane scene Tinie Tempah (Miami 2 Ibiza, Pass Out, Written in the Stars, Text From Your Ex), Oliver Heldens (Gecko, Koala), kalifornijski kolektiv Far East Movement (Like a G6, Turn Up The Love, Don’t Speak), hitoidni švedski tandem Galantis (Runaway, No Money, Peanut Butter Jelly, Hunter), Jonas Blue (Fast Car, Perfect Strangers, Mama) in Mike Perry (Ocean).

 

 

MTV SummerBlast 2016 After Movie

https://www.youtube.com/watch?v=0VY-MynCDDc

FRESH PRINCE & JAZZ – GLASBENI, TV IN FILMSKI IKONI

Zvezdniški igralec in ikonični hip hop didžej iz Phillyja sta nazadnje skupaj nastopila leta 2005, dvakratna grammyjevca in junaka serije Princ z Bel-Aira pa poznate po naslovni temi serije, hitih Summertime (grammy), Boom Shake The Room in Girls Ain’t Notthing But Trouble, sploh prvega grammyja za rap izvedbo sta pobrala s Parents Just Don’t Understand, Will pa je še dva pospravil z Men in Black in Gettin’ Jiggy Wit It. Jazzy je bil močno vpet tudi v njegovo solistično kariero, kot producent pa je sodeloval tudi z Eminemom, The Roots in Jewel. Will je tudi eden največjih igralcev svoje generacije in eden poslovno najbolj donosnih zvezdnikov na planetu, mož Jade Pinkett, negov sin Jaden pa ima glavno vlogo v novem filmu Mitje Okorna.

 

 

Will Smith & DJ Jazzy Jeff vabita v Poreč (video)

https://www.facebook.com/92304305160/videos/10158434380035161/

VSTOPNICE (35 eur dnevna, 67 eur za vikend, 150 eur VIP) lahko kupite na uradni spletni strani festivala: http://www.mtvsummerblast.com/en/tickets