Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

18
Apr
Mosh still lives 2013
19:00
25€, predprodaja 22€


Ljubitelji breakdownov, mastnih riffov, težkih bobnov in tough guysov, radujte se – kajti v Slovenijo prihaja deathcore karavana, ki bo pometla z vsem, kar leze in gre!

EMMURE, CHELSEA GRIN, OBEY THE BRAVE, ATTILA, BURIED IN VERONA

Prvič se bodo v Sloveniji ustavili ameriški deathcore prvaki Emmure, katerih karizmatični pevec Frankie Palmieri odlično združuje brutalnost modernega žanra v povezavi z ameriškim hip-hop izročilom. Bend pa vsekakor bolj zveni kot Carnifex, ne pa kot Limp Bizkit, da vas ne prestrašimo že takoj, haha.
Prav tako bodo pomemben trenutek v vašem življenju sprožili tudi Chelsea Grin, mladi, a vse bolj uveljavljeni deathcorovci, katerih moč in slava sta nesporna.
Obe zasedbi predstavljata nov material, ki podira rekorde v poslušanosti.Ameriški del karavane boste zapolnili še nesporni ekstremni sili modernega metala, Attila ter Obey The Brave, družbo pa bodo vsem skupaj delali še avstralski Buried In Verona.
18. 4. 2013 je nujen datum za vse, ki ljubite moderni metal in deathcore. Tole bo koncert, ki bo povzročil pravi konec sveta s svojo rušilno močjo. Kino Šiška že zdaj trepeta, vedoč, kaj nas čaka. /I. C./