Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

25
Jun
Mosh Beach Party
20:00
24€, predprodaja 20€


Po Suicide Silence in Parkway Drive, vam MOSH Beach Party tokrat predstavlja naslednje velikane core scene – Asking Alexandria!

DIRTY SKUNKS predstavljajo: MOSH BEACH PARTY #3

ASKING ALEXANDRIA (Velika Britanija)

SILENCE BEFORE (Slovenija)

Vstopnina: 20 € v predprodaji (Gala Hala na prireditvah, trgovina Master (Ljubljana), ZOSO music shop (Nova Gorica) in prek On-Parole spletne trgovine), 24 € na dan koncerta

FB EVENT

Tretji mosh beach party

Takoj po zaključku šolskih obveznosti in le nekaj dni po začetku poletja, se bo na odprtem vrtu Gala Hale na Metelkovi zgodil 3. mosh beach party, ki sta ga začela in v zadnjih dveh letih popularizirala znana benda – Parkway Drive leta 2011 in Suicide Silence leta 2012.

Tokrat pa se bo na Metelkovi ustavila angleška metalcore senzacija Asking Alexandria, ki v zadnjih letih tako kot Bring Me The Horizon, Bleed From Within, Architects in podobni osvaja svet – in to v veliki meri. Kvintet iz Yorka poleg razgibane glasbe, neusmiljeno dinamičnega šova in pristnega občutka prave brezskrbne zabave seveda ponuja možnost v živi situacijo poslušanih komadov iz plat Stand Up And Scream ter Reckless & Relentless. Letos pa bodo tudi izdali novo plato!

Kot domača predskupina se bodo tokrat predstavili Silence Before.

25. 6. 2013 se bodo v Ljubljani torej prvič v svoji karieri ustavili Asking Alexandria, ki bodo uprizorili pravi žur na letnem odru Gala Hale na Metelkovi. Prinesite napihljive žoge, zračne blazine in odbito garderobo, ki jo hranite za plažne pohode. Vstopnice so že na voljo pri Veselih dihurčkih, v trgovini Master of Metal v Ledina Centru, v Madnessu na Trubarjevi in pri On Parole. (I.C.)