Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

21
May
Mišo Kovač
21:00
39€, stojišče 29€


Obeta se nam nastop legende Miše Kovača s posebno gostjo, hčerko Ivano Kovač!

Legendarni Mišo Kovač je najuspešnejši glasbeni izvajalec iz območja bivše Jugoslavije, ki je v svoji 47-letni karieri prodal več kot 20 milijonov plošč, osvojil nešteto nagrad in se upravičeno zasidral na prestolu kot eden najbolj markantnih in karizmatičnih hrvaških pevcev!

Svojo kariero je začel s predelavami tujih uspešnic, kaj kmalu pa je našel lastni glasbeni izraz v svojih čustveno nabitih skladbami, ponavadi s tipičnim mediteranskim, dalmatinskim melosem in v sodelovanju z raznimi klapami.

Vrhunec svoje popularnosti je doživel konec preteklega stoletja in vse do danes uspel obdržati status kralja hrvaške estrade, kateremu zvesto sledi množica oboževalcev vseh generacij.

Le kdo ne pozna njegovih uspešnic ‘Ostala si uvijek ista’, ‘Svi pjevaju’, ‘Ako me ostaviš’, ‘Ja nemam razloga da živim’, ‘Ti si pjesma moje duše’ ter nešteto drugih. Domala vsak single, ki ga je izdal, je postal uspešnica, vsak njegov album pa je bil prodan v najmanj 300.000 izvodih, v živo pa je nastopal po celem svetu.

Pridružite se nam na nepozabnem večeru z Mišem Kovačem in posebno gostjo Ivano Kovač v prijetnem ambientu ljubljanskih Križank, v četrtek 21.5., kjer bo Mišo Kovač s svojo karizmo in odrsko prezenco dvignil na noge celotno prizorišče!

VSTOPNICE:

CENA VSTOPNIC V PREDPRODAJI: 29 € (stojišče) in 39 € (sedišče)

PRODAJNA MESTA:

Dallas Music Shop, Mirje 12, 1000 Ljubljana

www.eventim.si in prodajna mesta v sistemu Eventim Si:

www.eventim.si, Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Dallas Music Shop, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje, Klicni center: 01 420 50 00)  in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, (K)kiosk, 3DVA Trafika, Mercator Hipermarket, M holidays, Svet Knjige in Palma turistična agencija.

VEČ INFORMACIJ // Mars Music d.o.o., Mirje 12, Ljubljana; tel +386 1 200 76 60; fax +386 1 200 76 69

Web: http://dallasmusica.com

Facebook: http://www.facebook.com/Mars.Koncerti

Twitter: https://twitter.com/DallasRecordsSI