Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

28
May
Mišel Ristov – Amo
22:00
5€


HipHoperji in hiphoperke, čas je za novo akcijo! 28. maja se bo Orto Bar stresel pod hudimi in bombastičnimi ritmi blasterjev, ki jih bo s predstavitvijo albuma serviral verbalni mojster, AMO.

Gre za prvi čisto pravi in  uradni izdelek državnega prvaka v Freestyle Battle-u, ki sicer deluje pod najprepoznavnejšo domačo urbano založbo, Wudisban Records. Socialec, kot ga poznajo v insajderskih krogih, je svojo moč za mikrofoni že prikazal s prvimima singloma »Doping« in »Svet je naš«, ljubljansko publiko pa bo popeljal skozi številne bisere na aktualnem albumu, ki mejijo že na novo poglavje v Vojni Zvezd, manjkalo pa ne bo niti »uličnih« klasikov.

Zraven bo na mikrofonu slonel še LUFT, mariborski šampijon in zvesti Amov hypeman  po dogodkih, ki obsegajo vso Slovenijo; manjkalo pa ne bo niti odlično začinjenih ritmov urbane glasbe, za katere bo poskrbel zvesti spremljevalec dvojca, DJ Urbadur.
Amov kontrapart na temu »Sila« zanimivemu oderskemu prezentiranju, bo en in edini Jedijski mojster, SIMPL, s strani založbe Datura, ki bo pokazal, da zna mikrofone spretno vrteti , še za odtenek bolje, kot svetlobne meče.
Zagotovo se želite pojaviti na temu dogodku, saj bo le tako Sila z vami še naprej!
Cena vstopnice znaša 5 eur.

www.socialec.si
www.wudisban.ws
www.facebook.com/amosocialec
www.soundcloud.com/amorapvirus
www.instagram.com/amo_socialec