Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

19
Jul
Million Ear + Swaguljčica
21:00
5€


MILLION EAR (NL/SLO)

Million Ear je glasbena formacija, ki je nastala v Rotterdamu in ki v nenehno spreminjajoče se in improvizirane zvočne pokrajine vključuje besedila in poezijo, pri tem pa v glasbenem smislu združuje rap, rock in jazz z ambientalnimi, avantgardnimi in noise elementi.

Million Ear črpajo svoj navdih pri umetnikih, ki so v preteklosti kot tudi v sodobnosti sopostavljali filozofska in politična besedila z živo glasbo, pa tudi iz glasbenih tradicij spontanih improvizacijskih izrazov. Zgledujejo se po ustvarjalcih kot so Gil Scott Heron, One Day as a Lion, The Robert Glasper Experiment, clipping. in drugi, vendar svoj izraz razvijajo v smeri glasbenih krajin, ki so izključno improvizirane in zmeraj v prepletu z besedili. In zato se prav vsak koncert Million Ear razlikuje od prejšnjega.

Zasedba je Januarja 2019 izdala prvi EP Oceanic State pri založbi Kamizdat.

Bend sestavljata Filippos Glinavos na kitari, ki je tudi zadolžen za besedila, in Rok Zalokar na klaviaturah, ki se jima ob različnih priložnostih pridružijo različni bobnarji, tokrat Andro Manzoni.

After: SWAGULJČICA

DVMIR
BORKA
MONDIJALE

Po resnem koncertu pa prva poletna Swaguljara. Klasik Borka ter premierno DVMIR in Mondijale iz kolektiva Snif. Do jutra frišnega hip hopa in kvalitetnega trapa. Idemo!

Vstopnina: 5 €

Music policy: hip hop/rock/jazz/noise/trap

*v primeru slabega vremena bo prireditev potekala v dvorani s pričetkom ob 22h!

Fb dogodek (Million Ear) >>
Fb dogodek (Swaguljčica) >>