Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

18
Jan
Mikijeva čarovnija
18:00
20€, parter 25-40€, prva vrsta 55€


Družinske predstave takšnega formata v Sloveniji še ni bilo.

Potujoča Disneyjeva karavana, ki je gostovala že po vsem svetu, je prejšnji vikend Ljubljano obiskala s šestimi tovornjaki, s seboj pa so pripeljali prav vse, razen svojega voditelja. Slovenska predstava bo namreč imela svojega. Ko je simpatična pevka in voditeljica prejšnji teden sporočila, da jo je Disney izbral za vodenje slovenskih predstav Disney Live! Mikijeva čarovnija, so se izrazi navdušenja in čestitke kar vrstili.

A Urška je z mislimi že pri zahtevnih pripravah na čarobne predstave, ki se bodo v ljubljanski Dvorani Stožice zvrstile med 18. in 20. januarjem. Disneyjeva čarovnija je Urško že povsem prevzela, kot lahko vidite tudi iz svežih fotografij s pravljičnim pridihom.
»Te fotografije, ki jih je posnel Matic Kos, je navdihnila prav Mikijeva čarovnija in se mi zdijo res čarobne. Zahvaljujoč odlični ekipi smo posneli celo serijo fotografij v duhu Disneyjevega pravljičnega sveta,« je dejala Urška Majdič, ki je z vajami za vodenje predstave z Disneyjevo ekipo začela že prejšnji teden.

Izvirni Disneyjevi junaki, ki bodo Slovenijo obiskali prvič, bodo na odru izvajali trike s pomočjo vrhunskega čarodeja. Najmanjši čarovniški pripomoček bo jabolko, ki ga starka ponudi Sneguljčici, največji pa posebna ploščad za iluzijo lebdenja, ki bo Aladinovo princeso Jasmino popeljala na potovanje z letečo preprogo.

Na svoj račun bodo prišli prav vsi, ki so se kadarkoli čutili povezane z Disneyjevim čarobnim svetom. Deklice bodo gotovo navdušili najbolj pravljični prizori Disneyjevih princesk, malčki bodo uživali v Mikijevih navihanih čarovnijah, starejši ljubitelji Disneyjevih filmov pa bodo gotovo prepoznali vse nepozabne prizore, oživljene na odru kot še nikoli doslej. Predstava bo sinhronizirana v slovenščino, da bodo lahko v njej uživali tudi najmlajši. Urška Majdič zagotavlja, da bo koga izmed slednjih povabila na oder, da bo lahko čaral skupaj z Mikijem.

Več informacij o vstopnicah in predstavi najdete na www.disneylive.si, na Facebook strani https://www.facebook.com/DisneyLiveSlovenia in na www.eventim.si.

Vstopnice so na voljo na www.eventim.si in na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Cene vstopnic se gibljejo glede na vrsto prodajnega kontingenta.

Cene z DDV:

Prva vrsta: 55 EUR
Parter vrsta 2–4: 40 EUR
Parter vrsta 5–15: 35 EUR
Parter vrsta 16–20: 25 EUR
Tribuna 1: 35 EUR
Tribuna 2: 30 EUR
Tribuna 3: 20 EUR

O Feld Entertainmentu
Feld Entertainment je vodilni svetovni producent in predstavnik družinskih predstav v živo, ki prebudijo človeško dušo in ustvarjajo nepozabne spomine. Vsako leto si predstave ogleda 30 milijonov ljudi. Produkcije Feld Entertainmenta so obiskale več kot 70 držav na šestih kontinentih in vključujejo Ringling Bros. and Barnum & Bailey®, Feld Motor Sports, Disney On Ice and Disney Live!.

O Walt Disneyju v Evropi, Bližnjem vzhodu in Afriki:
Družba Walt Disney vsako leto nudi izkušnjo žive zabave kar 6.5 milijonom Evropejcem. Poleg prvovrstne glasbene produkcije in karakteristik originalnih karakterjev predstav Disney na ledu in Disney Live!, ki se odvijajo na zgoraj omenjenih področjih, Disney ponuja tudi nepozabno izkušnjo kultnih Disneyjevih filmov za mlade, ki jih izvaja preko licenciranih lokalnih producentov in jih pripravlja v šolah in dvoranah.