Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

6
Nov
Michael Bublé
20:00


Michael Bublé v četrtek, 6. novembra prihaja v Dvorano Stožice!

Dobitnik štirih grammyjev in eden najbolj priljubljenih zvezdnikov našega časa, ki je prodal že več kot 50 milijonov albumov,  bo z eno največjih koncertnih produkcij prvič obiskal Slovenijo. 18 tovornjakov bo dostavilo dva odra in ostalo vrhunsko opremo. Neverjetni mojster odrskega nastopa,  ki nam bo predstavil svoj zadnji album To Be Loved, bo v Stožicah nedvomno ustvaril nepozaben šov!

Kanadski zvezdnik je v zelo kratkem času dosegel skoraj nemogoče  – postal je mednarodna pevska senzacija, ki ji uspe na mah razprodati stadionske koncerte in očarati občinstvo z neverjetno odrsko karizmo. Novodobni Frank Sinatra prepriča občinstvo ne glede na to, kje nastopa –  na razprodanem nogometnem stadionu ali pa na spontanem nastopu na postaji podzemne železnice v New Yorku.

Kanadski pevec in igralec nam bo v Ljubljani predstavil svoj zadnji album To Be Loved, s katerega odmevajo hiti It’s a Beautiful Day, You Make Me Feel  So Young ter Something Stupid, ki jo je zapel z igralsko zvezdo igralko Reese  Witherspoon. Z kanadskim superzvezdnikom, Bryanom Adamsom, ki bo obiskal Ljubljano 14. decembra, pa sta posnela pesem After All.

Bublé je prepričan, da je zadnji album njegov najboljši izdelek doslej. » Z albumom To Be Loved si vas želim odpeljati na čudovito glasbeno ljubezensko popotovanje, kjer boste prepoznali različne odtenke ljubezni. Ljubezen je podčrtana s swingom – enkrat živahnim, drugič bolj zasanjanim, včasih celo žalostnim. Vse skupaj pa prihaja iz srca.«

Simpatični kanadski pevec zagotavlja, da je svetovni sloves plod trdega dela ter da uspeh ni prišel dobesedno čez noč. Svet swing, soul in jazz evergreenov mu je z predvajanjem v zgodnjem otroštvu približal njegov dedek, ki je imel obsežno kolekcijo plošč. Ella Fitzgerald, Stevie Wonder, Frank Sinatra in Tony Bennet so postali dečkovi  pevski idoli in kmalu se je mladi Bublé odločil, da jim želi slediti. Bubléjev dedek je lokalnim glasbenim klubom celo nudil zastonj popravila vodovodnih cevi v zameno, da dajo nadarjenemu vnuku priložnost, da nastopi na odru.Dedek ga je prijavil na lokalno tekmovanje glasbenih talentov.  Ko so po nastopu  organizatorji ugotovili, da je Bublé star le 17 let, so ga diskvalificirali, vseeno pa  je z njim pritegnil pozornost organizatorjev, kjer je zmagal s swing klasiko.  Čez dobro leto ga je na enem od nastopov opazil producent David Foster, in Bublé je kmalu podpisal pogodbo z založbo 143 Records Label ter izdal studijski album Michael Bublé, ki je doživel uspeh v Kanadi in Veliki Britaniji.

Leta 2005 mu je uspel preboj  iz anonimnosti z albumom It’s Time, dve leti kasneje pa se je z albumom Call  Me Irresponsible zavihtel na vrhove svetovnih lestvic. Leta 2009 izdana plošča Crazy Love se je samo po treh dnevih prodaje uvrstila na prvo mesto ameriške Billboardove lestvice najboljših albumov. Neverjeten uspeh je zabeležila tudi leta 2011 izdana praznična plošča ‘Christmas‘.  Za zadnji album To Be Loved je že prejel največje glasbeno priznanje – grammy.

K nam prihaja aktualni zvezdnik našega časa, ki bo z karizmatično kombinacijo swinga in jazza, , avtorskimi skladbami in žametnim vokalom ob orkestralni spremljavi  zagotovo pri obiskovalcih koncerta pustil neizbrisen pečat.

Spletna stran: http://www.michaelbuble.com/

Facebook stran: https://www.facebook.com/MichaelBuble

Twitter: https://twitter.com/michaelbuble

http://instagram.com/michaelbuble