Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

2
Dec
Mi2
20:30
15€


Skupina Mi2 se že peto leto zapored odpravljamo na samostojno turnejo po slovenskih mestih, ki bo letos posvečena izidu našega sedmega studijskega albuma.

Tako bomo v okviru »Čista jeba tour(a)«, tudi letos nastopili na naših tradicionalnih prizoriščih: v Celjskem domu v Celju, na Štuku v Mariboru in v Cvetličarni v Ljubljani. Koncerti pa seveda ne bodo namenjeni le predstavitvi skladb iz novo izdanega albuma, temveč bo na koncertih moč slišati tudi vse tisto, kar nas je Mi2 naredilo prepoznavne skozi skoraj 19 let glasbenega ustvarjanja.

Vsi koncerti v okviru »Čista jeba tour(a)«, se bodo tudi tokrat začeli »ob človeški uri« in se po dobrih dveh urah koncerta tako tudi končali. Zaradi izkušnje s prenatrpanimi dvoranami iz lanskoletne turneje pa smo se Mi2 odločili, da bomo letos vanje spustili bistveno manjše število obiskovalcev – zato bomo v Mariboru in Ljubljani izvedli še po en dodaten koncert.Vstopnice za koncerte so na voljo na prodajnih mestih EVENTIMA, pa tudi (če jih seveda prej ne zmanjka) na dan koncerta na blagajni posameznega prizorišča.

Posebna ugodnost pri plačilu z MONETO! Za vsak koncert bo na voljo določen kontingent vstopnic po ugodnejši ceni (5€ popusta), ki ga lahko izkoristijo kupci, ki bodo nakup opravili s plačilnim sredstvom MONETA.

Povezava do Facebbok dogodka

Vstopnice:

Plačilo z Moneto (prvih 250): 10,00 EUR
Predprodajna cena: 15,00 EUR

KUPI VSTOPNICE