Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

14
Feb
Mega pustno rajanje
21:00
12,90€


2 koncerta na 1 odru – Lana Jurčević in Neda Ukraden

Gospodarsko Razstavišče / Steklena dvorana

Zimska idila v prestolnici bo v polnem žurerskem sijaju zaživela zopet 14. februarja saj se poleg Valentinovega obeta tudi Mega Pustovanje z gostovanji priljubljenih popularno zabavnih pevk in didžeja v eminentnem ambientu Steklene dvorane Gospodarskega razstavišča. Nočno življenje ovito v zimski plašč z prvo spomladansko esenco bosta segreli odlični estradnici Neda Ukraden in Lana Jurčević, s podporo nepogrešljivega jezdeca plošč Johnny didžeja, ki bo mojstrovine spretnih prstov preoblikoval v kontinuirano mešanico plesnih ritmov domačih in tujih priznanih izvajalcev.

Neda Ukraden je nedvomno diva začetnih narodno zabavnih koncertov na področju bivše Jugoslavije ter današnjih trendovskih in poskočnih pop-balkan prireditev v tem delu Evrope in širše. Njen 22. studijski album z naslovom ”Da se nađemo na pola puta” govori o uspešnem nadaljevanju kariere, kateri ni videti konca. Ne samo, da dohaja največje izzive in prekaša vsa pričakovanja oboževalcev, njen neutrudni duh se odraža tudi na koledarju zasedenosti, saj se njeni nastopi tudi v letošnjem letu kar vrstijo, od Beograda do Brčkega, preko slovenskih odrov do Rijeke in Stockholma, kjer se dogodki odvijajo v ritmih nepogrešljivih »Dobro došli šampioni in Najbolji klub u gradu«.

”Rođena da budem prva” je rekla mlajša a uveljavljena hrvaška pevka Lana Jurčević, ki je omenjeno skladbo v duetu odpela skupaj s Severino. Ponosna študentka novinarstva je do leta 2007 izdala dva avtorska albuma Lana in 1 Razlog, s katerima je pritegnila pozornost vplivnih hrvaških medijev. Pri tem so ji pomagali izkušeni mački glasbene industrije, kot so Boris Đurđević iz skupine Colonia in Luka Nižetić, nato še Milana Vlaović, Nikša Bratoš, Ante Pecotić, Muc Softić in Severina. Zdaj šteje že štiri avtorske albume, na socialnem omrežju Facebook pa jo spremlja skoraj 300.000 oboževalcev. ”Meje obstajajo tam, kjer si jih sami postavite. Želim vam leto 2015 brez mejnikov in besede ne oz. nemogoče” je zapisala Lana na uradni spletni strani Facebooka.

Ekskluzivni spektakel z fantastičnim pustnim rajanjem bo postregel tudi z nagradami za najboljšo posamezno in skupinsko masko ter ponudbo pijač s promocijskimi cenami in brhkimi hostesami.

Dogodek bo trajal med 21. in 4. uro zjutraj v Stekleni dvorani Gospodarskega razstavišča.

INFO; https://www.facebook.com/events/539790302790493/?fref=ts