Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

10
Jun
Marko Hatlak Band
21:00
12€ predprodaja, 14€ na dan dogodka


Marko Hatlak se s svojim novim projektom Marko Hatlak BAND spušča v funk, pop, latino in jazz vode, s čimer uresničuje svojo dolgoletno željo. Navdih, ki ga črpa pri Jamiroquaiju, Michaelu Jacksonu, Stevieju Wonderju, Philu Collinsu, Michaelu Camilu, Princeu in nežnih baladah velikanov rockovske glasbe, prevaja v energično, zabavno, ritmično, plesno in mladostno glasbo.

Harmonikar Marko Hatlak se že od začetka svoje koncertne kariere rad prepušča raznolikim glasbenim žanrom – od študijske klasične in sodobne glasbe do tanga in etna. V projektu Marko Hatlak BAND se predstavlja tudi v novi izvajalski podobi, saj je tako harmonikaš kot vokalist, poleg tega pa tudi avtor določenih skladb.

Glasba je bandovska, virtuozna in izrazito ritmična. Marko je ob sebi zbral vrhunske slovenske glasbenike na bobnih, tolkalih, basu, klaviaturah, violini, trobenti in saksofonu, ki ga tudi sami inspirirajo s svojim delom, virtuoznostjo, ustvarjalnim poljem, iz katerega izhajajo, in pozitivnim nabojem. Odrska kemija med izvajalci se odraža v izvrstnih priredbah znanih skladb svojih vzornikov, poseben poudarek je na privlačnih Hatlakovih avtorskih skladbah, glasbeni dialog med člani zasedbe je humoren in igriv. Zasedba z Markom Hatlakom na čelu uspešno združuje pole glasbene energije – pretanjenost in eksplozivnost – v sproščen klubski večer in zabavno koncertno vzdušje, kjer glasba kar prekipeva od energije.

Marko Hatlak Band:
Marko Hatlak: vokal, harmonika
Blaž Jurjevčič: klaviature
Žiga Kožar: bobni
Tadej Kampl: bas
Lenart Krečič: tenor saksofon
Tomaž Gajšt: trobenta
Lazaro Amed Hierrezuelo Zumeta: tolkala, violina

Facebook dogodek>
Marko Hatlak spletna stran>

Koncert je vključen tudi v akcijsko ponudbo SUPER ŠIŠKA WEEK 6.–10. junij 2016, ki omogoča nakup paketnih vstopnic:
– SUPER ŠIŠKA PACK za 44,99 € skupaj s koncerti LiimaBiffy ClyroGarbageBattles) in
– EXTRA SUPER ŠIŠKA PACK za 59,99 € (koncerti SUPER ŠIŠKA PACK + Zakk Wylde).

*Imetniki tedenske vstopnice Super Šiška Week ali Extra Super Šiška Week imajo vstop omogočen s to vstopnico.