Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

10
Sep
Manu Chao
20:00
25€


Zaradi slabe vremenske napovedi bo organizator jutrišnjega koncerta Manu Chao La Ventura, podjetje Temma-X, s prireditvenega prostora pred Cvetličarno koncert preselil v veliko dvorano A (kupola) ljubljanskega Gospodarskega razstavišča – vstop z Vilharjeve ceste.

Ljubljana je v velikem pričakovanju koncerta Manu Chao La Ventura, ki se bo zgodil 10. septembra. Zaradi velikega zanimanja za koncert in takojšnje razprodaje prvega kontingenta vstopnic, sporočamo, da se bo koncert Manu Chao La Ventura odvil na večjem prireditvenem prostoru pred Cvetličarno. Vstopnice po redni ceni 25 eur lahko do zapolnitve kapacitete prireditveega prostora kupite na vseh prodajnih mestih mreže Eventim: Petrol, Big Bang, Pošta Slovenije, trafike 3Dva idr.

Manu Chao, navdihujoč glasbenik izjemne ustvarjalne moči in domišljije, povsem predan svojim prepričanjem, se vrača v Ljubljano s starima znancema, kitaristom Madjidom in bobnarjem Philippom Teboulom ter še dodatno okrepljen z basistom Gambeatom. Manu Chao La Ventura je udaren rock kvartet z naborom legendarnih pesmi, kot so El Dorado, La Chinita, Bongo Bong, Clandestino, Mi Vida, Mr. Bobby, La Vida Tombola, Me Gustas Tu, La Primavera, Merry Blues, Desperacido, Me llaman Calle, Politik Kills, Rainin in Paradise in mnogih drugih, ki jih z Manu Chaom prepevajo na vseh kontinentih. Posebna poslastica za ljubitelje njegove lirike in zvoka pa bo tudi predstavitev novih pesmi, ki bodo šele izšle.

Predprodaja EVENTIM + Petrol + Big Bang + Kompas + …

www.eventim.si & www.vstopnice.com

t: +386 (0)1 420 50 00 (pon-sob/mon-sat/lun-sab 8:00 – 16:00)

SPLOŠNE INFORMACIJE

www.facebook.com/ManuChaoLaVenturaLjubljana