Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

23
Nov
Manouche
21:00
12€


Elektrosvingerji Manouche, ki nas že nekaj časa navdušujejo z inovativnim in svežim pristopom na slovenski glasbeni sceni, bodo v pozni jeseni končno na ogled postavili svoj prvi album z naslovom Kje si lubi?

Po letu in pol glasbenega ustvarjanja, med katerim so Manouche nastopili na številnih največjih odrih, med drugim tudi kot predskupina francoske umetnice Zaz, lansirali štiri videospote in navduševali s svojo energično pojavo, je sedaj čas za stopničko višje.

Vsi navdušenci nad ritmi 30. in 50. let prejšnjega stoletja, obarvanimi z zvoki trobent in izjemnimi kitarskimi vložki, vabljeni v družbo frontmana in kitarista Robija Pikla, DJ-ja Marca Grabberja, vokalistke na harmoniki Petre Trobec, spremljevalnega vokala na trobenti Luke Ipavca, bas kitarista Krešimirja Tomeca in posvem svežega albuma!

Uživali bomo v preverjenih hitih Kje si lubi?, Bi šla naprej?, Resnična romansa, Superfajn, okusili nove glasbene kreacije, čaka pa nas tudi after-party. Vstopnice za dogodek so na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih!