Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

26
Nov
Lola Marsh + Daniel Vezoja
20:00
10€ predprodaja, 12€ na dan koncerta, 8€ Indekš


Lola Marsh zveni kot da bi Tarantino režiral srečanje Lane Del Ray in Calexica v puščavi Negev. Z neubranljivo pozitivno energijo in vznesenimi odrskimi nastopi vodi očarljiva pevka Yael to fenomenalno indie-folk skupino po vse obsežnejših evropskih turnejah in festivalih kot so Primavera Sound, Pohoda, Tallinn Music Week, Reeperbahn,… in to še pred izidom prvenca, ki se ga pričakuje v 2015!

Lola Marsh je folk-pop bend iz Tel Aviva, ki sta ga ustanovila Gil Landau in Yael Shoshana Cohen, ki sta se srečala na študiju glasbe ter kmalu začela skupaj pisati, komponirati in nastopati. Kaj kmalu so se jima pridrižili še Mati Gilad (bas), Rami Osservaser (kitara, klavir) in Dekel Dvir (bobni).

V svoji glasbi Lola Marsh združuje hrepeneča besedila in globoke, tople harmonije z bogatmi aranžmaji. Začelo se je z domačim posnetkom, s katerim so takoj pritegnila pozornost in sledil je podpis za pomembno založbo Anova Music. Ponudbe za koncerte so začele deževati. Ni trajalo dolgo, pa je bend že obvladoval odre na festivalih, kot so Primavera Sound, Pohoda, Tallinn Music Week in Reeperbahn.
Težko pričakovani prvi album zasedbe bo izšel v letu 2015

Facebook dogodek>

DANIEL VEZOJA je singer-songwriter, ki svoje vplive črpa iz folka, americane in alt-countryja. Prihaja iz Brežic, zadnje dve leti se posveča avtorskemu solo akustičnemu projektu. Glasbo s svojimi besedami opiše kot melanholični optimizem. Trenutno je sredi snemanja prve solo plošče s producentom Gavinom Glassom iz Dublina. V preteklosti je kot avtor, pevec in kitarist deloval v skupini TrainStation, s katero so leta 2012 pri založbi ZKP izdali EP >>Travelers Without Luggage<<. Soundcloud>