Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

25
Aug
Logaško poletje
21:00
12€, predprodaja 10€, člani 8€


Desetdnevni študentski festival (24.8.-2.9.2012), ki se letos odvija že deveto leto, bo poleg številnih brezplačnih športnih, kulturnih, »žurerskih« ter aktivnosti za otroke ponudil tudi veliki Rock koncert.

V organizaciji Kluba logaških študentov bodo v Grajskem parku v Logatcu, 25.8.2012 ob 21:00 na glavnem dogodku festivala, nastopili Dubioza Kolektiv, Zablujena Generacija, Eva Klinc-SheEva, lokalni bendi, za konec večera pa sledi še presenečenjeLetošnje festivalsko dogajanje ostaja na isti lokaciji kot pretekla leta. V prijetnem okolju Grajskega parka, na travnati površini v senci dreves.  Zagotovljena so tudi parkirna mesta. Kljub temu, da je festival v preteklih letih privabil lepo število obiskovalcev, je Klub logaških študentov, letos dogajanje razširil ter ga približal na raven sorodnih tovrstnih festivalov, ki se odvijajo širom po Sloveniji. Poleg že omenjenega glavnega dogajanja, se bodo odvijale tudi desetdnevne brezplačne aktivnosti kot so: veselica, odbojka na mivki, turnir trojk v košarki, športno plezanje, literarni večer, stand-up večer, pestro dogajanje za najmlajše, poker turnir, spinning, zumba, gongi, nogomet na vodi, boot camp poligon, joga za otroke,…Otvoritev festivala bo v petek, 24. avgusta, ob 21:00 v Hotedršici s skupino Mambo Kings, vstop je prost.

Za sobotni Veliki Rock Koncert so karte na voljo že v predprodaji na prodajnih mestih Eventima (http://www.eventim.si/), KLŠ-ja, v Klubu Grajski park in Navigatorju.

Vstopnina: 10 eur v predprodaji, 12 eur na dan koncerta, 8 eur za člane Kluba.

FESTIVAL LOGAŠKO POLETJE

Festival Logaško poletje bo letos potekal že deveto leto in sicer od 24.8.2012 do 2.9.2012 ter bo vključeval raznovrstno športno, kulturno, izobraževalno, glasbeno dogajanje ter aktivnosti za najmlajše. Organizacijo festivala smo letos v celoti prevzeli logaški študentje, ki delujemo pod okriljem Kluba logaških študentov. Za izpeljavo spremljevalnega dogajanja pa smo k sodelovanju povabili tudi lokalna društva. V petek, 24.8.2012, bo desetdnevno dogajanje otvorila Veselica z Mambo Kingsi, dan kasneje pa bo sledil največji dogodek festivala:  Veliki Rock koncert, na katerem bo nastopila Dubioza Kolektiv, Zablujena Generacija, Eva Klinc-SheEva, lokalne skupine ter presenečenje večera.Po večeru in noči zabave, bo v nedeljo na vrsto prišel šport. V organizaciji Športnega društva Koš, bo potekal turnir trojk v ulični košarki ter Koškov živžav za najmlajše. Od ponedeljka do petka pa bodo potekale raznovrstne aktivnosti. Za najmlajše Zumbatomic (zumba za otroke), Joga za otroke, Otroške igre brez meja ter Plesni direndaj,  za smeha željne smo pripravili večer Stand-upa, za vse športne navdušence pa bo potekal Turnir v odbojki na mivki, Zumba za odrasle, Športno plezanje ter Spinning. Sproščali se bomo ob Gong kopeli ter se podučili o darovih narave skupaj z Društvom Ognjič. Vsi kvartopirci se bodo lahko udeležili Poker turnirja, za kulturni večer pa bodo poskrbeli v Literarnem društvu Zeleni oblaki. Ob zaključku festivala pa pripravljamo še Zabavo v Grajskem parku ter večer z DJ Ziggi-jem v Navigator pubu. Ekipa mladih in energije polnih študentov, ki delujemo povsem prostovoljno ter brez honorarjev, smo pripravili raznolik program dogajanja. Prepričani smo, da je letošnji festival, Logaško poletje, dobro zastavljen in upamo, da bomo pritegnili široko množico obiskovalcev.

Zahvaljujemo se vsem pokroviteljem festivala in generalnem medijskem pokrovitelju, Radiu Pacient.