Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

29
Aug
Local Natives
20:00
15€ early bird, 20€ predprodaja, 22€ na dan dogodka


Pripravite kamp opremo, 29. avgusta šotorimo s svetovne-odre-osvajajočimi ameriškimi indie rockerji Local Natives, ki so že kampirali ob Arcade Fire in The National!

Neposredno po nastopu na prestižnem festivalu Lollapalooza bo zvočni vrtinec z afropopom navdahnjenega navala kitarskih strun ob spremljavi hiperaktivne bobnjave občestvu v Šiški predstavil najboljše z albumov Gorilla Manor in letošnjega Hummingbird, s katerim bodo lokalci dokončno zavzeli globalni svet!

Kalifornijski indie rockerji Local Natives so nase opozorili s prvencem Gorilla Manor (2009) ter si nemudoma priborili mesto predskupin Arcade Fire in The National. Latentni folk prizvok njihove zasedbe in prepričljivi živi nastopi so jih pripeljali na odre največjih festivalov po celem svetu. Njihov drugi album Hummingbird je glasbena petrijevka dogajanja v bandu in izven njega. Pesmi so ujete med dihotomijo krhkega in mogočnega, napetega in sproščenega, k čemur je kot sodelavec prispeval tudi Aaron Dessner iz skupine The National. Po nastopu na festivalu Lollapalooza se tako obeta premierni nastop izjemnih Local Natives v Sloveniji na odru Kina Šiška.

FB dogodek>
Local Natives – Soundcloud>