Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

7
May
Liamere
22:00
5€


Liamere je skupni projekt med pevko in in tekstopistko Malidah ter aranžerjem in producentom Fergusonom, ki je nastal v iskanju edinstvenih hibridov med temnimi elektronskimi žanri kot so future garage, 2-step in trip-hop, s klasično “pop” strukturo. Njuna glasba predstavlja zvočno mešanico urbanih atmosfer, zlomljenih ritmov ter melanholični in raskavi ženski vokal.

V začetku oktobra sta se poslušalcem predstavila s trip-hop obarvanim singlom Sabotage, ki v svojih šestih minutah popelje poslušalce v hreščečo atmosfero z definirano perkusijo, organskim ambientom in sramežljivim ter emotivnim ženskim glasom.

Pred kratkim pa je dvojec izdal svoj dolgometražni istoimenski prvenec Liamere na katerem lahko zasledimo 9 skladb, ki popeljejo poslušalce v svet urbane samote in hladnih občutkov s katero dvojec predstavlja svojo glasbeno vizijo.

V živo pa dvojec postane pravzaprav trio saj se Liamere pridružuje še basist Anej Kočevar, ki z Malidah sodeluje v projektu Harshside, prav tako pa bas prispeva skupinam kot so Adam, Anavrin, Gušti in Lačni Franz.

Linki

https://liamere.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/liameremusic/

https://www.youtube.com/watch?v=P9f_y2Nzckk