Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

18
Feb
Let 3
20:00
13€ predprodaja, 15€ na dan dogodka


Let 3 se vračajo s prvim polnokrvnim albumom po 10-ih letih in ga slovenskemu občinstvu premierno predstavili v šišenski Katedrali.
Obeta se osvežen kontroverzni audio-vizualni spektakel, ki bo buril duhove še lep čas.
Na koncertu bo ekskluzivno na voljo novi album po posebni ceni.

Za Let 3 bo iztekajoče se leto 2015 zabeležno kot izjemno odmevno. Tako v Zagrebu kot v Ljubljani so predstavili spomenik ‘Angela Merkel sere!’, družbeno-politični komentar na lokalno in globalno realnost, ki je dodobra razburkal javnost. V Ljubljani je odkritje spomenika potekalo na Križevniški ulici pred Mini Teatrom in je pritegnilo številno množico in zintrigiralo tudi marsikaterega naključnega mimoidočega. Let 3 so dotični spomenik kasneje v zagrebški Laubi darovali hrvaški predsedniški palači.

FB dogodek>

 

Kot predskupina se bodo na velikem odru Kina Šiška predstavili zmagovalci lanskoletnega natečaja Špil Liga: primorska rock zasedba StillOut. Štiričlanska skupina klasične rock zasedbe z dvema kitarama, basom, bobni ter tremi vokali. Kljub svoji mladosti – najmlajši med njimi, bobnar Gaj, ima komaj 14 let – zvenijo avtorsko resno in ambiciozno. Poleg avtorskih skladb, pa njihov koncertni repertoar zajema tudi iz tradicije rocka 60-ih in 70-ih let. Avtor lastnih komadov in tudi besedil je kitarist Jan, aranžmaje pa dodelajo skupaj. V večini so aktivni tudi še v drugih zasedbah od jazz-a pa vse do metala.

V lanskem letu so posneli dva video spota, zmagali na natečaju Špil liga v organizaciji Kina Šiška ter se uvrstili v finale natečaja Šourock v organizaciji ŠOUM Maribor (ŠTUK). Izvedli so nemalo manjših in večjih nastopov po Sloveniji, Hrvaški in Italiji. Občasno nastopijo kot spremljevalna skupina Petra Lovšina v vlogi Španski Borcev. Z dansko rock skupino The White Dominos so v okviru njihove turneje nastopili na nekaj klubskih koncertih po Sloveniji. Na portalu muzikobala.com so bili za leto 2014 izbrani kot najperspektivnejši band.

 

StillOut webpage>
StillOut YouTube>