Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

8
May
L’Etrangleuse
22:00
0€


V goste prihajata dve zanimivi skupini, ki se (kot je pravilo na brezplačnem ciklu Pozor! Nov bend na vidiku!) prvič predstavljata v Sloveniji.

POZOR! NOV BEND NA VIDIKU!

L’ETRANGLEUSE (Francija)
CHRONIC CITY (Avstrija)

After: N’TOKO

Prva je francoski duo L’Etrangleuse, ki prihaja iz Lyona in katerega nastanek datira v leto 2008. Sestavljata ga Melanie Virot na harfi in Maël Salètes na električni kitari. Že sama kombinacija inštrumentov nakazuje na interesanten podvig, ki raziskuje možnosti glasbenega sožitja teh dveh, na videz nezdružljivih komponent. Rezultat boste morali preveriti sami, med tem, ko se bomo z odprtimi glavami sprehajali nekje med folk/punk/postrockom, afriškimi ritmi in sodobno glasbo ter odkrivali njuno (p)osebno poetično vesolje.

Drugi gostje, produkcijski duo Chronic City, prihajajo iz sosednje Avstrije in se gibljejo znotraj indiepopa. Pri sosedih veljajo za izvozni artikel številka 1 v okviru svojega žanra. Na odru Gala hale se bodo predstavili z novim izdelkom “Nom de guerre”.

Da se četrtkov večer ne bo prehitro končal, bo poskrbel star Maëlov prijatelj N’toko, ki je gostoval na komadu “9” nekdanje Maëlove skupine MacZde Carpate. Vrtel bo novitete iz elektronskega in hip hop podtalja. Vabljeni!

Vstopnina: Koncert je brezplačen, lahko pa pustite “izstopnino”, namenjeno bendom v posebni škatli!

FB dogodek