Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

19
Sep
KŠ X: Jon Hopkins
20:00
18€ predprodaja, 20€ na dan dogodka, 14,40€ s popustom


Sloviti britanski producent Jon Hopkins, čigar plošče, kot sta Immunity in Singularity, veljajo za sodobne klasike elektronske glasbe, nas bo ob 10. obletnici delovanja Kina Šiška počastil z ekskluzivnim DJ nastopom, s kakršnim je med drugim navduševal množice na festivalih, kot sta Dimensions ter Primavera Sound.

Jon Hopkins, zvezdniški producent, ki je tekom kariere sodeloval z Brianom Enom, Imogen Heap, The Necks in Coldplay ter lani prejel nominacijo za grammyja, velja za eno glavnih imen sodobne elektronske glasbe – in enega tistih izvajalcev, za katerega stalno prejemamo prošnje, kdaj pride k nam. S svojimi bujnimi, pomirjujočimi aranžmaji zlahka križari med žanri, z utripajočimi ritmi in globokimi basi pa neumorno vzdržuje plesno razpoloženje.

Lani je Hopkins izdal že peto ploščo, vsesplošno hvaljeno Singularity, naslednico prelomne mojstrovine Immunity, ki se je leta 2013 zavihtela na vrhove lestvic najboljših plat leta po celem svetu. S svojim DJ setom, skrbno kuriranim izborom lastnega in tujega materiala, je Hopkins nastopil v Boiler Roomu in na festivalih, kot so Dekmantel, Dimensions in Primavera Sound, septembra pa bo v sklopu praznovanja naše 10. obletnice poskrbel za ples pozno v noč.

Vstopnice že v prodaji prek spleta in prodajne mreže Eventim.

Organizacija: Kino Šiška. Dogodek poteka v okviru praznovanja 10. obletnice Kina Šiška.