Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

22
Apr
Koala Voice + Luminize
21:00
5€


Zasavski mladci Koala Voice so se glasbeno locirali na križišče rocka, modernega popa in disca. Kot pravijo sami, so lahko včasih zaletavo razbijaški, drugič nesramno popoidni.

Prvotna nedolžna ideja po druženju in špilanju v prostoru za vaje, se je leta 2012 prestavila na lokalna koncertna prizorišča, leto kasneje pa že peljala na Vičstock in Rock Otočec. Zmaga na Špil ligi 2014 ter uvrstitev na lanskoletni Klubski maraton se zdi logično nadaljevanje, ki pelje v prvenec. Skupina je 6. februarja izdala album Kangaroo’s a neighbour, ki ga je zapakirala skupaj s producentom Petrom Deklevo.

www.facebook.com/voicekoala

www.koalavoice.com

Luminize, all girl rock band, štiri energična dekleta iz Hrvaške, z internacionalnim uspehom.

Matilda, Marcela, Irena in Tea, so članice banda Luminize. Spoznale so se v glasbeni šoli, kjer so skupaj pele v zboru. Na svojo željo ter na pobudo učitelja so naredile svoj band, kjer lahko razvijajo svoj glasbo.

Zaradi svoje karizme in energije, so jih zelo hitro odkrili pri Stargate Music in jih povabili na Nizozemsko, kjer se jim je odprla možnost snemanja singla in s tem možnost ustvarjanja glasbene kariere.

Pri prvem singlu „Kill It With Love”, so sodelovale z glasebnimi strokovnjaki iz Nizozemske, Hrvaške in Velike Britanije. Prav zaradi produkcijske ekipe in edinstvene glasbene priložnosti, so se dekleta preselila v Haag, kjer so se popolnoma posvetila svoji glasbeni karieri.

Glavni vokal banda Marcela Orosi, finalistka hrvaške oddaje „Hrvatska traži zvijezdu“ pravi : „Ljudje konstantno ponavljajo da je nemogoče uspeti kot all-girl rock band. Vendar verjamem, da je vse mogoče, če res pridno delaš in si tega močno želiš. „

Vstopnina 5 EUR