Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

3
Apr
Klash Bash
22:30
5€, do 24h 3€


Opala, spet smo tukaj! Saj poznate tole našo usekano plesno čagico s hudimi diskodžokeji, kjer se elektronika ala tehno, bobenbas in globoki hišni zvoki totalno prepletejo z organsko godbo hip-hopa, denshola in indija.

KLASH BASH:

FILLIPE (CFSN, Hrvaška)
Dulash Der DJ (Scienceofuse)
Cookie (Filter / Vibe Department)
Felis Catus (DMNP)
Dr. Klash (Analogue Klash)

Da ga zažuramo kot se zagre, vam za otvoritev novega plesnega večera ponujamo mojstra Phillipa iz CFSN ekipce. Več poznani in povabljivi CFSN odlomčki na Hrvaškem so ga pripeljal do gostovanj širom Avstrije, Srbije, Bolgarije,… Tam ga je sekal po odrih z Jokerjem, Modeselektorjem, DJ Krushom, Kode 9 in ostalimi po klubih in festivalih – InMusic, Hideout, EXIT,… Od nekdaj znan kot odličen primer večžanrskega diskotečnega mojstra, ki uživa mešat džangl, kuduro, bobenbas in nalomljene ritme z vsem kar mu pride pod prste v nalezljivo plesno mešanico.

Za mešalko ne bojo manjkali domači partijaši Felis Catus, Cookie in Dulash Der DJ. Vsem poznani na sceni, radi jih imamo zaradi izbrušenih brbončic in mešalnih bravur, ki bojo razvnele vaše pete in duha, vso noč! Ups, pa še jaz, dr. Klash.

Glasbeni okusi: garage/deep house/techno/dnb/bass/hip-hop/indie

Vstopnina: 3 € pred polnočjo, 5 € kasneje

FB Event