Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

9
Nov
King Foo
21:00
5€


Funky-FOO ride v živo: Veliki promocijski koncert ob izidu albuma ‘GalaXie’
9. november ob 21.00, Klub Cirkus, Ljubljana

Funky, groovy, poprock foo-sion zasedba KiNG FOO v začetku novembra izdaja prvenec ‘GalaXie’, ki ga bodo v vesolje lansirali v četrtek, 9. novembra, z velikim koncertom ‘GalaXie’ v ljubljanskem klubu Cirkus.

KiNG FOO delujejo že pet let, v današnji postavi (Aleksandra Josić – vokal, Rok Golob – bobni, Matej Sušnik – bas kitara, Peter Hudnik – kitara) pa so skupaj od leta 2015. Prva skladba z energično Aleksandro je bila ‘Galaxije bežijo’, že takoj naslednje leto pa so navdušili občinstvo in kritike s skladbo ‘Začaraj me’. V istem letu so predstavili še skladbi ‘Dance without moving’ in ‘Kristal’, v leto 2017 pa so stopili s skladbo ‘Lebdenje’, in ‘Wild Ride’, s katero so nastopili na EMI. Ker KiNG FOO slovijo po energičnih, udarnih in čutnih nastopih ne čudi, da so svojo odrsko energijo želeli prikazati tudi z videospotom za aktualno uspešnico ’1000 besed’.

KiNG FOO bodo letos izdali prvenec ‘GalaXie’. Izid albuma bodo pozdravili na ‘domačem’ terenu – na velikem odru! Veliki promocijski koncert ob izidu albuma GalaXie pripravljajo 9. novembra v ljubljanskem klubu Cirkus. Niti večera bodo v rokah KiNG FOO-jev, katerim se bodo za kakšno skladbo ali dve na odru pridružili tudi glasbeni gostje. Obeta se nadstandardni koncertni dogodek, saj FOO-ji z Aleksandro na čelu ne bodo dopustili, da bi prizorišče zapustili ravnodušni. Kreativne glasbene zvezde, povezane v galaksijo KiNG FOO, vas bodo prepričale z ustvarjalnostjo, inteligentno, noro glasbo in širokim čustvenim spektrom, po katerem vas bodo popeljali tako na koncertu kot na albumu.

 

********

KiG FOO – Galaxie. Veliki promocijski koncert ob izidu albuma
Četrtek, 9.11.2017 ob 21.00, Klub Cirkus (Trg MDB 7, Ljubljana)

Vstopnina: 5 eur (koncert), 10 eur (koncert + album)
Prodaja vstopnic: na blagajni kluba Cirkus na dan dogodka

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/788906414622394/

*****************

Povežite se s KiNG FOO:

Facebook: https://www.facebook.com/KingFooBand/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCaXkkbUWmDzCsNrwsny5j6A/feed