Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

11
Oct
Kenny Carpenter
23:00
10€


Največja disko zabava v Sloveniji vseh časov v Cvetličarni: Studio 54 night – Kenny Carpenter iz legendarnega newyorškega disko kluiba Studio 54.

ULTIMATIVNA DISKO ZABAVA V SLOGU 70-IH:

STUDIO 54 NIGHT S KENNYJEM CARPENTERJEM (Studio 54, NYC)

Ljubljanski klub Cvetličarna bo v soboto, 11. oktobra 2014 na originalni utimativni disko zabavi v slogu sedemdesetih let gostil legendarnega didžeja Kennyja Carpenterja, ki je bil eden ustanoviteljev in tudi še edini delujoči didžej razvpitega Studia 54 iz New Yorka, ki je bil tudi ena zibelk klubske disko scene v drugi polovici 70-ih let! Klub Cvetličarna ga bo gostil v prav posebej urejenem klubu, ki bo pričaral duh pravih disko zabav iz tistega časa, opremljen bo z disko kroglami, bleščicami, plesalkami in vsem, kar bo oživelo pravo klubsko disko sceno! Duh in radost disko scene, primarni in originalni disko ritmi iz druge polovice sedemdesetih – vse to nam bo pričaral didžej Kenny Carpenter, ki bo prav za to priložnost pripravil unikatni didžej set z vsemi uspešnicami iz časov, ko je bil disko na višku po vsem svetu. Za boljše vzdušje pa je za vse disko fane zaželjen, a ne obvezen, disko imidž, ki vam bo pričaral smeh na ustnice in še bolj podkuril doživetje pravega diska sedemdesetih na plesnem odru pod bleščečimi disko kroglami! Obeta se zabava kot je še ni bilo pri nas, v slogu sproščenih in ljubečih, plesno divjih 70-ih, z ekskluzivnim disko setom Kennyja Carpenterja iz Studia 54! Ob njemu bo nastopil tudi svetovno znani disko DJ Master D!

Studio 54 je ena najpopularnejših diskotek na newyorškem Manhattnu in pomembna destinacija svetovne klubske scene, kamor so zahajali tudi Andy Warhol, Elizabeth Taylor, Cher, Mick Jagger, Woody Allen in tudi klubski umetniki, ki so Klubu 54 podarili nesmrtnost.

Vzdušje kultnega Studia iz druge polovice 70-ih let bo 54 poustvaril njegov edini še vedno aktivni predstavnik – Kenny Carpenter, sicer tudi ambasador elektronske plesne glasbe. Kenny Carpenter se je podal na gramofone najbolj vročih newyorških klubov, kot sta Galaxy 21 in Inferno, v zgodnjih osemdesetih pa je postal rezident razvpitega kluba in zabavišča slavnih in bogatih Studia 54, kjer je poveljeval mešanici ritmov disca, electra, garagea in soula.

Danes Kenny Carpenter sodi med najboljše didžeje na svetu, ki nastopa v klubih, kot so Twilo, Palladium (ZDA), Ministry Of Sound, Hacienda, Renaissance (VB), Maniac Love, Pacha (Ibiza in London), Yellow (Japonska) in druge vrhunske klube po svetu. S produciranjem za založbe MAW (Seasons of Time), Waako (Scott’s Theme) in Jus Borne (Set It Off) si je ustvaril tudi spoštovanja vreden sloves producenta, toda njegove didžejske veščine so tisto, zaradi česar je danes eno najbolj zaželenih imen klubske scene. Brez zadržkov lahko rečemo, da je Kenny Carpenter odigral ključno vlogo pri razvoju elektronske plesne glasbe in kot DJ diktira svetovni house sceni.

Prodaja preko spleta: www.eventim.si

Predprodajna mesta:

Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Hiša športa Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje, Klicni center: 1977) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, (K)kiosk, 3DVA Trafika, Mercator Hipermarket, M Holidays, Svet Knjige in Palma turistična agencija

Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000

Cena vstopnic:

10,00 EUR