Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

30
Jan
Kataklysm
20:00
25€, predprodaja 22€


Januarski hyperblast

Dirty Skunks predstavljajo:

KATAKLYSM (Kanada)
KRISIUN (Brazilija)
FLESHGOD APOCALYPSE (Italija)

Dame in gospodje! Medtem ko bo Slovenija (sodeč po rekordno močnem vročinskem valu) januarja 2014 odeta v leden oklep, ko nas bodo bičali severni vetrovi in bodo na sporedu zgolj ozebline in peklenski mraz (!), bodo svoj delež ledenodobnega vzdušja dodali še kanadski Kataklysm.

Kultna kanadska death metal zasedba, ki že 20 let svetu kaže svojo moč in ki že ves ta čas zvesto služi imenu, ki si ga je dala na prvih vajah, se bo vrnila v Gala Halo na Metelkovi, kjer bo predstavila za zdaj prihajajoči album Waiting For The End To Come. Kvartet bo okrepljen tudi z nekdanjim bobnarjem kultne tehnične death grind zasedbe Neuraxis, kajti kataklizmični tolkalec Max Duhamel trenutno zdravi svojega duha pred demoni alkoholnih pijač.

Poleg ustaljenih hitov in novih komadov seveda lahko pričakujete še brezkompromisni live nastop.

In to ne zgolj zasedbe Kataklysm, ampak tudi njenih spremljevalcev. All the way from Brasil bodo z blast beati, kruljačino, nizkimi toni in kot britev ostrimi riffi napadli legendarni Krisiun, ki v živo za seboj vedno puščajo zgolj uničenje.

Dodatna poslastica pa so italijanski Fleshgod Apocalypse, ki bodo predstavili svoj novi opus blastfamus Elegy, ki ponovno združuje ljubezen do furioznega death metala in klasične glasbe. Če kdo zveni, kot če bi Beethoven poslušal in igral v Nile, so to Fleshgod Apocalypse.

Pekel bo zmrznil januarja – to je zagotovljeno. 30. 1., Gala Hala – brez izgovorov./I. C./

Vstopnina: 22 € v predprodaji prek On-Parole, v Gala Hali, na vseh Dirty Skunks prireditvah, v trgovinah Madness (Trubarjeva), Master (Kotnikova) in Zoso (Nova Gorica), 25 eurov na dan koncerta

FB Event