Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

2
Feb
Karma to burn
20:00
7€, rezervacija 5€


Karma To Burn so legendarna ameriška stoner-rock skupina z začetki v letu 96.

Koncert se bo odvijal v velenjskem eMCe placu. Mladinski kulturni klub eMCe plac so konec leta 2010 ustanovili v starih prostorih MC Velenje v Rdeči dvorani. Je edinstven produkt tesnega sodelovanja MC-ja in ŠŠK-ja ob spodbudi MSV-ja, infrastrukturno pa je projekt podprla MOV.

Začeli so kot inštrumentalna skupina, vendar so zaradi zapletov z pogodbo za Roadrunner za svoj prvenec bili prisiljeni posneti vokale. Na začetku so poizkusili s Johnom Garcio (Kyuss) a se na koncu odločili za Jay Jarosz-a. Album se je bolj klaverno prijel, zato so Jarosza odpustili, Roadrunner pa njih. Tako so nadaljevali v svojem prvenstvenem inštrumentalnem stilu in izdali še dva albuma Wild Wonderful Purgatory (1999) in Almost Heathen (2001). V letu 2002 so prenehali z delovanjem.

Leta 2009 so se ponovno združili in naslednje leto izdali nov album Appalachian Incantation, leta 2011 pa album V. Zadnje čase močno sodelujejo s skupino Year Long Disaster, katere člani se pojavljajo na koncertih Karma To Burn kar kot del benda.

http://www.k2burn.com/

Rozbub je švicarski bend, ki združuje riffe v stilu Jimi-ja Hendrixa z trdimi švicarsko-nemškimi besedili. Glavni član zasedbe je Manuel Bissig, ki je bil dolga leta član Jimi Hendrix tribute banda, kar se pozna na njihovi glasbi, ki so jo nekateri opisali kot blues s švicarskimi jajci.

http://www.rozbub.ch/

Voodoo Mule je rockovska godba, ki preigrava avtorsko, počasno in glasno glasbo. Trio sestavljajo Jernej na kitari in mikrofonu, Matej na bassu in Fabijan na bobnih. V treh letih delovanja so odigrali slabih 20 koncertov, nekaj posneli in kaj še tudi bodo.

http://www.reverbnation.com/voodoomule