Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

21
Sep
K4DNB Opening with Smooth
23:00
8€ do polnoči, 10€ kasneje


K4DNB Opening with Smooth (Ram / Get Hype)
Petek / Friday, 21/9 * 23.00 @ Klub K4, LJ

Lastnice in lastniki temnih, basov ljubečih alteregov, POZOR! Le-ti vas opozarjajo, da imajo dovolj ležalnikov, sonca in plaž! Čas je, da vas subi ponovno napojijo z bas eliksirjem in iz globin na plan privlečejo zveri, ki bodo trgale na danceflooru!

Za smooth prehod iz poletja v jesen bo v najglasnejši ljubljanski kleti poskrbel naše gore list, najbolj priznan slovenski izvajalec v drum & bass svetu, Smooth! Tipo, ki je že zgodaj ugotovil, da ima raje kontroler kot klavir, je bivši varovanec založbe Viper Records, nedavno pa je prestopil pod okrilje založbe Get Hype Records. Fresh kot poletni mojito pa je poslastica izpod njegovih prstov, All Over The World, večkrat predvajana na BBC Radio 1 in del Tehnique Summer kompilacije. V svojem setu bo poskrbel za ljubitelje vseh zvrsti dramiča, zagotovo pa ne uide kakšen komad dvojca Telekinesis, katerega član je in ki prav tako zaseda največje svetovne odre.

Na transformaciji od poletnih martinčkov do divjih zveri vas bodo pospremili še ostali norci kot sta Twisted Tehnique- severna soseda iz Vor.laut kruja, Spencah – prvak slovenskega d’n'b podmladka, izvrsten selektor najudarnejših bengerjev ter vodja K4DNB in Bass Fightersov ter domači đunglaš LionShine iz metropolitskega LjubljanJah Vibes. Vseprisotna v vaših ušesih cel večer in še naslednji dan bosta še Fitipaldi (D:light ekipe) in MidAir (LiquiFi).

Se vidimo v podzemlju!

 

- – - – -

Smooth (RAM Records, Get Hype Records)
Twisted Technique (Vor.laut)
MidAir (LiquiFi)
LionShine (LjubljanJah Vibes)
Fitipaldi (d:light)
Spencah (K4DNB, Bass Fighters)

- – - – -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si
// www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
8€ < 24.00 < 10€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com