Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

26
May
K4DNB: Agressor Bunx
23:00
5€ do polnoči, 8€ kasneje


K4DNB: AGRESSOR BUNX
Petek, 26/5 * 23.00 @ K4 klub, LJ

Na postpraznično obletnični petek, se bomo v sklopu K4DNB zazibali v trših ritmih. V neurofanku trenutno ni boljšega kot je AGRESSOR BUNX, duo, ki raztura po največjih založbah trdega DNBja, kot so EatBrain, ProgRAM, BlackOut in BadTaste.

Mi smo za BUNXa prvič slišali sredi vročega poletja 2012, ko je Alica iz čudežne dežele vzšla na neki čudni založbi in resnici na ljubo, čisto naključno. Ker ena lastovka serje bore malo, so se nam obrvi zares privzdignile šele ob Zaspanem soncu, prvi izdaji na Citrus (sesterski založbi Fokuz), še isto leto pa je postal standard na naših trših plejlistah z izdajo Vrnitve bogov, ki je iz istega brloga. Z željami nas je ubil tudi na Celzius, res široko odobravanje pa je končno dosegel z Redom lansko leto, ko so ga začeli vabit vsepovsod. In čeprav smo si ga prvič zaželeli že pred parimi leti, se maja želje končno udejanijo in v 4ki bomo končno deležni vrhunskega nevro dramiča. Gotovo bo zarolal tudi vse komade iz prihajajočega celovečerca Properties Of Addition. In res, prav res koomaj čakamo!!

Na malem, za protiutež, liquid. LiquiFi v standardni zasedbi, zraven pa še D.Light v standardni zasedbi in Dirtija v standardni zasedbi.

 

 

- – - – -

Neuro:
AGRESSOR BUNX (EatBrain, UA)
LUNIC
DOMINUS DIABOLI

Liquid:
MIDAIR & TRDEE
KLEPETZ&DUBTONE
DIRTYSPEAKERZ

- – - – -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klubk4.org // www.facebook.com/klubk4

INFO: info@klubk4.org

VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE
5€ < 24h < 8€

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com