Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

30
Nov
K4 Frekvenca pres. Kvalitat eSpezial
22:00
2€ do polnoči, 5€ kasneje


Navihani in nepredvidljivi večeri prihajajo v mesto!
Ekipa Kvalitat:eSpezial bo namreč v sodelovanju s K4 Frekvenco – sredinim večerom, ki skrbi za medtedenske zabave, enkrat mesečno v goste povabila najizbranejše domače in tuje selektorje.

Brez bojazni, če imen posameznih gostov morda ne boste poznali je to izključno zato, ker njihova selekcija in poznavanje glasbe krepko presegata njihovo prepoznavnost. Ideja je preprosta: ob sredah, enkrat mesečno na Kvalitat:eSpezial dogodek povabimo preverjenega selektorja in mu s 4+ urnim setom omogočimo, da na plesišču ustvari zgodbo, ki jo mnogokrat tako zelo pogrešamo.

V eSpezial 000 ediciji smo gostili nemškega selektorja Marcela Vogla, tokrat pa iz sosednjega Dunaja v goste prihaja Mike Burns, neutrudljiv lovec na skrite tropical in disco sladkiše, avtor številnih editov in ekskluzivnih radijskih oddaj za vse ljubitelje eksotičnih glasbenih ritmov, ki nam bo pripravil glasbeni sprehod vse od Afrike do Trinidada in Tobaga.

Mike Burns tesno sodeluje s trenutno najprepoznavnejšima svetovnima diggerjema, kanadskim dvojcem Invisible City, ki glasbenemu svetu dostavljata najskritejše svetovne glasbene raritete, ki jih iščeta na svojih potovanjih po svetu. Če vas koncept ali opis še ni prepričal le prisluhnite eni izmed številnih Mikovih selekcij: https://soundcloud.com/mikeburns/sets/mixes

Be special, join eSpezial!

 

 
Line-Up:
22:00-00:00 Disco Durum
00:00-END Mike Burns

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klubk4.org // www.facebook.com/klubk4

VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE
2€ > 00h < 5€

INFO: info@klubk4.org
GARDEROBA / LOST & FOUND
K4garderoba@gmail.com