Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

2
Jun
Just Us x Nicolas Lutz
23:00
8€ do polnoči, 11€ kasneje


JUST US x NICOLAS LUTZ
Pe, 2/6 * 23.00 @ Klub K4, LJ

arena
NICOLAS LUTZ (My Own Jupiter)
TZENA

bar
JUST US

VJ 5237

- – - – -

(SI)

Ko že mislite, da ste slišali vse in še več, se vam rado zgodi največ. Lahko bi ga opisovali zgolj s presežniki. Ob njegovih nastopih je navdušenje težko izražati verbalno. V neizmerno čast nam je, da bo z nami že ob prvem letu delovanja in svojega veselja ne bomo skrivali.

Nicolas Lutz ni nič manj kot ikona, vsaj v tistem delu didžejskih struj, kjer bosta za vedno vladala vinil in neusahljiva želja po odkrivanju pozabljenih primerkov tega nosilca zvoka. Zavidati mu gre njegov navdih, za katerega pravi, da z leti le še narašča. S svojo založbo My Own Jupiter je že pustil močan pečat in se vsidral v čutila tistih, ki cenijo drznost tako v glasbenem, kot tudi vizualnem smislu. Za seboj ima kopico uspešnih večerov v klubih kot sta Panorama Bar in Club der Visionaere. Za mnoge je Lutz najboljši med tistimi, ki se žanrsko ne opredeljujejo in konstantno uspeva povezovati različne zvrsti v smiselno celoto. Pot življenja ga je vodila skozi različna velemesta (Montevideo, London, Sao Paulo) in prav težko je verjeti, kako močno se preplet kultur odraža v njegovih setih. Danes prebiva v Berlinu, kjer naj bi našel svoj mir.

Ljubljančan Tzena, ki bo ogrel veliko plesišče, je že večkrat dokazal, da to počne na pravi način, s prefinjenim občutkom, predvsem pa spoštovanjem do tistega, ki nastopa za njim. Na malem se bomo z vašimi čustvi še zadnjič poigravali preprosto mi.


(EN)

Just when you think you’ve heard it all, this man takes the stage. Few words can describe his performances. Expressing your emotions verbally might be a challenge, since his style of playing is jaw dropping. We’re extremely honoured to have him at our 1st year bash and won’t be hiding our joy and pride.

Nicolas Lutz is no less than an icon, at least in those DJ currents in which vinyl and inexhaustible passion for digging to total obscurity will always be essential. He says his enthusiasm is at the same level as when he started playing music in his friend’s garage in the 90s. With his label My Own Jupiter he has already won the hearts of those who value boldness, both musically and visually. Playing frequently at Club der Visionaere puts him alongside legends, and he won’t be stopping anytime soon. For many, Lutz is the best among those who like to switch styles and play lots of different records while constantly managing to make it sound coherent. His life path has led him through some major metropoles like Montevideo, London and Sao Paulo, and it’s hard to ignore how strongly that is reflected in his sets. He’s currently residing in Berlin where he has found his peace of mind.

Warming things up will this time be our local talent Tzena, who is no stranger to taking over the booth with style and respect for those who play after. This small room promises to be an emotional playground for Just Us.

- – - – -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNAMEJA / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE
8€ > 00h > 11€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
K4garderoba@gmail.com