Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

4
May
Just A Dance pres. Nils Nilsson
23:00
6€ do polnoči, 8€ kasneje


Just A Dance pres. Nils Nilsson (nl)
4/5 * 23.00 @ Klub K4, LJ

Spomladansko plesno vzdušje bo tokrat s svojo razgibano kolekcijo skritih disko hitičev in italo izgubljenk pomagal prebuditi Nils Nilsson! Gre za basista, synth-fanatika, DJ-ja in diggerja, ki ga je pot iz Amsterdama popeljala v Berlin, kjer s svojimi DiscoDisco večeri in prefinjeno selekcijo redno skrbi za razgreta plesišča in občutke prekratkih noči. S seboj vedno nosi svojo nizozemsko dediščino – ljubezen do italo diska – ki je z rednim digganjem po berlinskih ploščarnah in vinil marketih iz dneva v dan večja, odprla pa mu je tudi vrata v Johnny’s Diggers Club, skupino zagretih diggerjev, producentov in DJ-jev iz Berlina, ki jih povezuje ljubezen do neodkritih biserov zlate dobe itala in diska. Pričakujte torej večer sintetičnih rifov, mesnatih bas linij in zavidljive kolekcije zvoka 70-ih in 80-ih!

Večer bo ogrela in zaključila domača “samo-plesna” ekipa. Futuristični DEN7EL, italo-puristični Von Meister in diskotični Elovetric namreč obljubljajo večer plesa, romantike in prebrisanih nalomljenk itala, diska in synthwava.

 

 

Da bo večer izgledal popolno, bo Ekipa Just a Dance kot vedno preobrazila tudi interier kluba, z vizualnimi vložki bosta v kombinaciji VJ mappinga in vizualij klub vsem razsvetlili VJ 5237 in Nibera, svoj pridih pa bo vsemu skupaj z 80s oblačili dodal še Pulz Second Hand, ki bo gostil tudi uverturo v sobotni večer.

Pridte plesat!

- – - – -

Nils Nilsson (NL / Johnny’s Diggers Club)
Elovetric
DEN7EL
Von Meister

VJ 5237
Nibera

- – - – -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
6€ < 24.00h < 8€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com