Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

22
May
John F. Doe
21:00
5€


22. maja se bo po Šiški razlegal blejski rock. Prihajajo John F. Doe s svojim še svežim v živo posnetim prvencem JFD!

Rock band John F. Doe je bil ustanovljen leta 2010, ko je skupino prijateljev združila želja po ustvarjanju edinstvene in kakovostne glasbe. Sledilo je iskanje koncertov in igranje v živo, letos pa je izšel njihov prvenec z naslovom JFD. Močen vokal in razločen vibrato vokalista Marka Zemljiča obogati raznoliko tehniko, melodične verze in uporabo raznovrstnih zvočnih efektov, ki jih priskrbita kitarist Aleš Svetina ter klaviaturist in back vokalist Luka Zemljič. Dinamično ritem sekcijo ustvarjata Bojan Marinko na bobnih in Tilen Knaflič na bas kitari. Njihova glasba je zlitje različnih stilov, najbolj pa se poigravajo z zvoki indie in garage rocka.

John F. Doe se predstavljajo s svojim prvencem, imenovanim JFD, katerega tematika so potovanja skozi različna življenjska obdobja. 10 skladb predstavlja zadnji dve leti ustvarjanja in iskanja pravih zvokov. Posnet v živo, album kaže na povezanost skupine in dopuščanje svobode inštrumentov za doseganje želenih učinkov. Temu prilagojeni sta harmonija in dinamika, celota pa je podprta s surovim zvokom inštrumentov in vokala.

Album je izdan v samozaložbi, kar je odraz energične osebnosti skupine in bo v taki obliki v predstavljen in uradno izdan na promocijskem koncertu. Album bo v celoti odigran v živo skupaj z ostalimi avtorskimi komadi. Gost večera bo Samuel Blues, John F. Doe pa imajo za vas še druga presenečenja.

Facebook dogodek