Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

26
Jan
James Blood Ulmer Odyssey
20:00
13€, rezervacija 10€, after 5€


Za začetek sobotnega večera vas vabimo na koncert enega najpomembnejših kitaristov zadnjih štirih dekad, ki ga štejejo tudi za enega največjih blues glasbenikov na svetu, James Blood Ulmerja.

James Blood Ulmer – kitara, vokal
Queen Esther – vokal
Charles Burnham – violina
Warren Benbow – bobni

Njegov opus je veličasten, njegova glasbena metamorfoza pa sega od zgodnjega avantgardnega jazz vizionarja Ornette Colemanove šole do starejšega protagonista afro-ameriške glasbenega narečja, ki zajema jazz, blues, funk ter vse, kar najdemo med in nad temi okvirji. Spremljal ga bo trio Odyssey, dobro znan iz 90’ let prejšnjega stoletja in na novo združen v zadnjem času, ki ga sestavljajo Charles Burnham na violini, Warren Benbow na bobnih ter jazz in blues pevka Queen Esther. Vabljeni na koncert, ki bo odlična uvertura v dobre godbe polno leto 2013 na odru Gala hale!

Vstopnina: 10 € REZERVACIJO, 13 € na dan koncerta

23:00 POD PRITISKOM: BREAKSTICKER

DJ BAKTO (GoodFoot)
DJ DADO (GoodFoot)
DJ ZHE (Pod Pritiskom, GoodFoot)

V novo leto se bomo “podpritiskovci”podali v širne globine breakbeata, ki se nam je tako zelo dopadel na začetku tega mileniuma. Raziskali ga bomo do potankosti, pogledali v najtemnejše kotičke in posegli po zaprašenih ploščkih dobre stare elektronike.

Udeležbo toplo priporoča minstrstvo za širino in globino sluha. Pritisk zagotovljen!

Vstopnina: 5 €