Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

20
Dec
Iron Median
20:00
13€, predprodaja 10€


Nezadržno se bliža najbolj pričakovan in najbolj skrivnosten datum letošnjega leta, morda vseh časov – 21.12.2012!

2 MINUTI DO SODNEGA DNE : ZADNJI ŽUR PRED KONCEM SVETA!

IRON MEDIAN – Iron Maiden Tribute Band
AC/DC Cover Band

Datum, ki so ga napovedali že starodavni Maji. Le kaj nam sporoča njihov iztekajoči se koledar? Prihaja konec sveta? Bodo Satanove čete vkorakale na naše ulice? Se bo zgodila apokalipsa? Bo padel meteorit? Bo Nibiru posrkal Zemljo vase?

Kaj lahko storimo? Nič. Za vse je prepozno. Samo še zažuramo ga lahko zadnjič, na predvečer preroškega datuma, 20.12.! Da nam potem ne bo žal!  In le kaj bi bilo za poslovilni žur od tega sveta bolj primerno kot največje himne dveh največjih legend težkega rocka – Iron Maiden in AC/DC?! Sodni dan bosta na ljubljanski Metelkovi skupaj pričakali najvidnejši slovenski tribute skupini – Iron Median in AC/DC Tribute band.

Iron Median je peterica izkušenih glasbenih mačkov, ki so del svoje kariere zapisali čaščenju dediščine legend britanskega heavymetala Iron Maiden. Z izrazito natančnostjo, pristnim zvokom, bombastičnim nastopom ter nezgrešljivim hitovskim repertoarjem (Number Of The Beast, 2 Minutes To Midnight, Run To The Hills, Fear Of The Dark…) se čedalje bolj uveljavljajo kot najboljši približek originalu daleč naokrog in med fani Iron Maiden čedalje bolj pridobivajo kultni status. Še posebej zdaj, ko so na noge postavili prenovljenega Edota – »slovensko različico« maskote Iron Maiden Eddieja! Posebej za Metelkovo pa v repertoar prihaja še nekaj legendarnih novosti…AC/DC cover band prihaja iz Postojne in prav tako že več let z uspešnicami, kot so Thunderstruck, Highway To Hell in Back in Black, navdušuje AC/DC fane po Sloveniji. Veljajo za najboljše posnemovalce legendarne avsrtalske hard rock skupine AC/DC.

»Če gre verjeti majevskim napovedim, da bo naslednji dan konec sveta, je prav, da apokalipso pričakamo skupaj z zadnjim žurom, preden gre vse k hudiču,« pravijo Iron Median. No, kaj pa če sveta kljub vsemu le ne bo konec? »Hja, nič – bo pa to le še eden od izgovorov za dober žur! Fajn se bomo imeli v vsakem primeru! «Pridite na Metelkovo – samo še 2 minuti nam je ostalo!