Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

12
Apr
Indekš na Fičodromu
20:00
10€, predprodaja 8€


Rangleklods –live; DJ Ali Armean, Nati Katchi & Šušu & YAYOILOUISEP

Rangleklods – danski odgovor na The Knife? Joy Division za novo ero? Smo lahko še bolj pretenciozni? Da: David Bowie na polju The Field? Odgovor na vsa ta vprašanja je: Ne, to je Rangleklods, ta trenutek eden najbolj vročih elektro-pop live actov iz Skandinavije ta hip!

Tokratna edicija Indekšov bo premierno zadonela na FičoDromu, kreativnem igrišču za ples, ki odklaplja fanatične gibalce plesnih dvoran, nočnih parketov in dnevnih sob. Divjanje teles bosta ritmično podprla FičoDrom-rezident DJ Ali Armean in DJ YAYOILOUISE. Kinetična energija teles za zgodnji razples!

20:00: Fičodrom plesna akcija: DJ Ali Armean

22.30: RANGLEKLODS (DK) – liveDJ: Nati Katchi & Šušu & YAYOILOUISE

FičoDrom je kreativno igrišče za ples, odklop za fanatične gibalce dnevnih sob in nočnih parketov. Spontan gib bosta ritmično podprla fičo-rezident DJ Ali Armean in DJ YAYOILOUISE. Kinetična energija teles za razples!

Od minimal elektra do eksplozije zvoka. Od rock psihedelije šestedestih let do digitalnih utripov sedanjosti. Danski producent, vokalist in multiinstrumentalist Esben Andersen je mastermind izza projekta Rangleklods, ki se je po študiju glasbe v Aarhusu preselil v Berlin in se dodobra napojil zvokovja tamkajšnjega digitalnega podzemlja. Njegova glasba je postala temačnejša, glas se mu je ojačal, zvoki so postali nenavadnejši in pop strukture bolj inovativne, kombinirajoč digitalne in analogne inštumente. V živo ima na odru polnokrvni bend s spontanim, energičnim nastopom. Za seboj ima izajo prvenca Beepkeeper in odmevne nastope po največjih evropskih festivalih od Roskilde, Reeperbahna do Eurosonica. Njegov čas pa šele prihaja.