Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

21
Apr
Help! A Beatles Tribute
21:00
18,90€


COME TOGETHER – HELP! A Beatles Tribute z gosti, četrtek, 21. april 2016 ob 21:00

Spektakularni koncert najbolj avtentične tribute skupine legendarnih The Beatles prihaja 21.4.2016 v Cvetličarno!

HELP! A Beatles tribute z gosti: Oto Pestner, Tanja Ribič, Matevž Šalehar – Hamo, Neisha

Nepozabna izkušnja glasbe zlatih 60. let!

HELP! A Beatles Tribute je unikatna tribute skupina, ki si je med množico posnemovalnih skupin utrla sloves najbolj avtentičnega zvoka legendarne Liverpoolske skupine The Beatles. Z avtentično kostumografijo, instrumenti, pozornostjo na detajle in energičnim nastopom skupina vedno znova pričara avtentično vzdušje zlatih časov legendarnih Beatlov. Redno nastopajo na mednarodnih odrih Nemčije, Švice, Belgije, Avstrije, Velike Britanije, Italije, Hrvaške, Španije in Rusije. V letu 2015 so bili povabljeni tudi v Liverpool na priznani festival International Beatleweek 2015 in tekom festivala nastopili kar na devetih koncertih. Zdaj bodo člani zasedbe HELP! A Beatles Tribute nastopili tudi v Sloveniji na spektakularnem velikem koncertu v ljubljanski Cvetličarni z gosti, kjer pripravljajo poseben spektakel, ki vas bo popeljal nazaj skozi čas v zlata šestdeseta!

Skupina je do zadnje podrobnosti dovršena rekonstrukcija skupine The Beatles, saj posebno pozornost namenijo kostumom, stilu, frizuram, instrumentom, vokalni interpretaciji in izvedbi, ki pred vašimi očmi ponovno oživi legendarno britansko skupino. The Beatles so bili skupina, ki je vsekakor najbolj glasbeno in kulturno zaznamovala 60. leta prejšnjega stoletja in veljajo za najpomembejšo, najvplivnejšo in najuspešnejšo glasbeno skupino vseh časov. Podrli so mnoge prodajne rekorde, med drugim več kot 50 uvrstitev na ameriških glasbenih lestvicah najbolj prodajanih. Od njihovega nastanka leta 1962 pa do danes so prodali več kot pol milijarde posnetkov. Beatlemanija, ki jo je skupina sprožila v šestdesetih traja še vse do danes in na svojih koncertih HELP! A Beatles Tribute vedno znova dokazujejo, da lahko na odru zavrtijo čas nazaj in občinstvu pričarajo izkušnjo pravih The Beatles.

Koncert skupine HELP! A Beatles Tribute bo prav gotovo najbolj nepozabna izkušnja zlatega obdobja delovanja skupine Beatlov!

Predstavitveni video (Youtube)

Povezava do Facebook dogodka!

Datum:
Četrtek, 21.april 2016 ob 21:00

Vstopnice:
Early bird (PRVIH 50): 9,90 € RAZPRODANO
Cena vstopnic do 15.3.: 14,90 €
NAKUP VSOPNIC PREKO SPLETA

Predprodajna mesta:
Vse poslovalnice Eventim in Petrol

Več informacij in rezervacija vstopnic:
E-mail: info@gig.si

Lokacija:
Cvetličarna, Kranjčeva ulica 20, Ljubljana