Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

6
Dec
HELP! A Beatles Tribute Band
21:00
6€


Na Bazenu se ponovno vračamo v preteklost, z veseljem sporočamo, da k nam prihajajo HELP! A Beatles Tribute Band, ki vas bodo popeljali v čas ene največjih skupin vseh časov.

Na starem kranjskem Bazenu smo se odločili slaviti glasbo, ki je za vedno spremenila svet! Obvezen obisk za vse, ki se nikoli niste imeli priložnosti udeležiti koncerta pravih Beatlov. Kdor pa je imel to srečo, naj se udeleži koncerta na Bazenu in ne bo mogel verjeti, kako kakovosten tribute band so Help! “I saw the Beatles in 1963, but I couldn’t hear them because of all the screaming. Tonight, I felt like I finally heard the Beatles. Thank you!” – Sherry Moore, Manchester, VB

Njihov nastop vsebuje izjemno kostumografijo in glasbila, ki predstavljajo The Beatles in omogočajo kakovost zvoka, ki ga ljudje prepoznajo in obožujejo.Na koncertu skupine HELP! boste slišali okoli 40 pesmi iz zgodnje, pa vse do kasnejše, bolj razsežne dobe skupine The Beatles. Slišali boste lahko klasike kot so: “Can’t Buy Me Love,” “Yesterday,” “She Loves You,” “I Want To Hold Your Hand,” “Here Comes The Sun,” in “Hey Jude”.

Skupino sestavljajo basist in glavni vokalist Ernie Mendillo, soustanovitelj skupine The Brandos iz New Yorka, ki je svoj komercialni uspeh požela v ZDA leta 1987, z izdajo prvenca Honor among Thieves in singlom ”Gettysburg”. Zadnjih 14 let živi v Sloveniji, kjer je spoznal svojega newyorškega kolega Roberta McKenzieja. McKenzie (kitara in glavni vokal) je bil pevec, avtor in kitarist skupine The Iodine Raincoats in Velmas, ki prav tako živi v Sloveniji. Glede na njune vokalne zmožnosti in ujemanja v dvoglasju sta po večletnem sodelovanju kot duet začela načrtovati in ustanavljati Beatles tribute skupino. Zasedbo zaključita solo kitarist in spremljevalni vokalist Žiga Stanonik ter bobnar in spremljevalni vokalist Gašper Oblak – oba izkušena glasbenika, ki sta snemala in sodelovala pri mnogih zasedbah ter glasbenikih v Sloveniji.