Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

1
Mar
Helmet + Local H
20:00
16€ predprodaja, 18€ na dan dogodka


‘Bad News’ je novi singel, ki je napovedal novi album Dead To The World, ki je izšel 28. oktobra, »good news« pa je, da se Helmet z novim in pa tudi s starejšim, kultnim materialom, vračajo v Šiško!

Njujorški bend, ki je na prelomu iz 80-ih v 90-ta, svoj edinstveni zvok zakoličil na sečišču hardkora, metala, alter rocka in jazza ter vplival na zvok skupin kot so ToolRise AgainstDeftones in mnogih drugih, je po šestih letih najavil nov album Dead To The World, ki je jeseni izšel pri založbi earMUSIC, in se podaja na novo svetovno turnejo.

Page Hamilton, prvo gonilo, grlo in kitara Helmet, je pred na nastopu pred dvema letoma s pomlajeno  ekipo dokazal, da se njegovi rifi še vedno težko valijo in da repertoar klasičnih albumov kot sta Meantime in Betty tudi v živo zveni razred zase. Nestrpno jih pričakujemo tudi marca, ko jih gostimo kot edini v naši regiji.

Page Hamilton nam ob tej priliki namenja te besede: Catch phrases, punchlines, guns, bluster, ammo, incivility, impatience, murder. You, me, us, them, life, liberty and the pursuit of property. We disagree, we disrespect, discourse disappears in the age of access. When in doubt GET LOUD! It’s my way or the highway, thank you Lawrence Tierney! Religious tchotchkes nailed to the walls of homes above razor-scarred mirrors. Do you meditate, levitate, pray? Live in LA! I’m a huge fan, got a perfume line, smell nice, plan my next move. Threats loom, the bad news network blooms, fear sells. Just get em out, the spying neighbors, suspects, terrorists our forefathers intent. ‘If you don’t like it, leave’ and call it democracy.”

FB dogodek>>>