Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

19
Apr
Heavenix
22:00
5€


HEAVENIX so Boštjan Andrejc – Bushy (kitara, vokal), Rok Golob(klaviature, kitara) Patrick Vlačič (bas) in David Morgan (bobni).

Gre za prekaljene glasbenike, ki so bili vedno močno prisotni vzakulisju slovenske glasbene scene in večkrat ‘posojali’ svojeglasbene spretnosti kot solisti ali spremljevalna skupina.

Fantje so posneli kup plošč z različnimi izvajalci, tako domačimikot tujimi, ter sodelovali v različnih projektih in bendih.
Njihov repertoar obsega različno glasbo od rocka do funka, v katerempa niti ni uspešnic s top lestvic. Kvartet raje v roke vzamelegendarne skladbe in jih preobleče po svoje. Tako jim v vseh tehletih koncertov ni zmanjkalo in so redni gostje najrazličnejšihslovenskih odrov.

V pripravi je že nekaj časa tudi studijski album, vendar z njim nehitijo, saj kot pravijo – redni koncerti in pa številne drugeobveznosti poskrbijo za to, da imajo vsi člani zasedbe vedno polneroke dela. ‘Ustvarjanje s Heavenix nam vsem predstavlja hobi, ki se munikakor ne nameravamo odpovedati, imamo pa vsi seveda še drugeobveznosti. Koncerti pa so za nas sprostitev in zabava obenem. Priustvarjanju albuma bomo dali času čas in tako delali počasi, saj senam nikamor ne mudi. Nekaj preostalih skladb za album je že v procesusnemanja, nekaj pa jih je še na papirju. Do izida albuma se bomoosredotočali predvsem na žive koncerte,’ so povedali.

Skupina bo letos upihnila svojo petnajsto svečko delovanja, svojoavtorsko glasbo pa je razvila šele v zadnjem času, s prihodom Roka.Njihova prva avtorska pesem Luna na Licu je bila predstavljena leta2007, sledile so H2O, En problem, Adrenalin in Nov nor čas,najnovejša avtorska pridobitev pa je DNK.