Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

17
Mar
Happy Ol’ McWeasel
20:00
10€ predprodaja, 12€ na dan dogodka


Zasedba Happy Ol’ McWeasel bo na največji dan dobre volje in piva – St. Patrick’s Day – v Kinu Šiška skupaj z gosti praznovala deseto obletnico delovanja.

Sedemčlanska folk punk rock skupina, ki je pred desetimi leti priložnostno nastala prav na praznik svetega Patrika, je v času svojega delovanja osvojila marsikateri evropski ter tako rekoč sleherni slovenski oder. Energični in edinstveni koncerti, na katerih ne gre brez odrskih skokov in akrobacij, so zaščitni znak ene zanimivejših rock skupin v Sloveniji.

V letih 2013 in 2016 so Happy Ol’ McWeasel pod okriljem glasbene trgovinske hiše The Tower Records in založbe Uncle Owen Utd. posebej za japonski trg izdali albuma No Offence in Heard Ya Say!. Leta 2014 je svet skupino spoznal tudi preko CBS-ove TV serije The Crazy Ones, v kateri sta glavni vlogi odigrala Robin Williams in Sarah Michelle Gellar – kot glasbena spremljava se je v seriji namreč pojavila zasedbina verzija znamenite pesmi ‘Danny Boy’.

Praznujte St. Patrick’s Day s skupino, ki ji deljenje piva med publiko ni tuje – povrhu vsega pa še praznuje svoj rojstni dan!