Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

13
Apr
HAMO & TRIBUTE 2 LOVE
22:00


Hamo, ki slovensko rokenrol sceno kroji že dve desetletji, je s skladbo Ti prihajaš septembra dosegel odmevno zmago na festivalu Slovenska popevka.

Strokovna žirija ga je nagradila s prvim mestom za avtorstvo in izvedbo najboljše skladbe od štirinajstih vrhunskih stvaritev slovenske glasbene ustvarjalnosti.Z elektro-house singlom Nothing Special se je v duetu z deejayem DaJohnom  uvrstil na domače glasbene lestvice in lojtrce po vsej Evropi, v zadnjih dneh pa tudi v Aziji in čez lužo.Na televizijskih ekranih ga lahko poslušamo kot avtorja in izvajalca skladbe Po jabolka v raj, glasbene spremljave resničnostnega psihološkega trilerja Paradise hotel na televiziji Planet tv, nastopa pa tudi v oddaji Kdo si upa na večerjo na RTV Slovenija.Mešanica žanrov, v katerih lahko poslušamo Hamov prepoznavni, soulovsko prasketajoči žametni glas, je pestra. In vendar so ljubitelji bluesa/rocka, ki sta Hamovo domače igrišče, že pošteno neučakani. Prvi uradni album Hamove matične zasedbe Hamo & Tribute 2 Love je namreč  predolgo v pečici.Šepeta se, da bo nared v slutnji pomladi, ko se bo začela prebujati nova ljubezen.

Za napoved omenjenega albuma so Hamo & Tribute 2 love v teh dneh postregli s singlom Gremo se igrat boga , ki je trenutno na prvem mestu lestvice Stop Pop 20, v preteklih letih  pa smo poslušali še Vija vaja ven, Lazy blueser in legendarno Do you believe. Kmalu se slišimo in glasba bo zaigrala.

Povezave z bandom:http://tribute2love.si/