Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

16
Nov
Hamo & Tribute 2 Love
20:00
12€ predprodaja


VREME ZA LUBEZEN • Hamo & Tribute 2 Love
16. NOVEMBER, CVETLIČARNA

➡ Prodaja vstopnic: goo.gl/hJnWPY
Eventim, Petrol, Pošta, Mol…

Na oder ljubljanske Cvetličarne prihajajo najbolj cvetoče rožice ta hip – Hamo & Tribute 2 Love. Njihovi koncerti so utelešena energija, kakršno redko srečamo v tolikšnih presežkih. Tudi zato, verjetno, na letošnji turneji 3p skorajda ni bilo koncerta, na katerem ne bi bilo napisa »RAZPRODANO«.
Februarja so predstavili vinilno različico albuma 3p, ki je požela fantastične kritike, zdaj pa bodo apostoli lubezni vinilni 3p zgostili na cedejko. Napovedujejo še več pesmi in še bolj zalubleno atmosfero. Kakšno bo vreme 16. novembra, težko napovemo, z gotovostjo pa lahko trdimo, da obiskovalke in obiskovalce Cvetličarne čaka Vreme za lubezen in Hamo & Tribute 2 Love v najboljši možni obliki. Pustimo se zapeljati lubezni, gremo še mal dlje, v rožicah in čist bliz.

 

 

Album 3P (trip), je potovanje, je stanje duha, je oda ljubeznim vseh vrst, poklon začetkom, trajanju in koncem, je bolj ali manj ljubezenska zgodba med glasbeniki in ljudmi, ki so jim pripravljeni prisluhniti. Je blues, je rock, je folk . Je vse, kar sem pričakoval in nič manj od tega, kar si poslušalec zasluži.
- Andrej Karoli (vir:val202.rtvslo.si)

Bluzovska pripovednost ne zahteva odkrivanja novih estetskih tehnik. Tudi če se verzi, zapeti po bluzovsko, ponavljajo minuto ali več ali pa kar pol songa je še vedno vse lepo in prav. Edino, kar pri bluzu res šteje, je prepričljivost. In 3p je prepričljiv album, zelo prepričljiv.
- Matjaž Ambrožič (vir:rtvslo.si)

Če si večni romantik, ki ne zna kelnarci K. rečt, pismo, tak si lepa, da bi spucal z jezikom najprej šank, pol pa še tebe, pa vseeno verjameš, da boš enkrat tega spet sposoben… Potem je 3P najboljši izlet. Pol je bil poredni blues rock za dva. 3P je lahko tudi za enega, če sta dva neločljivo eno.
- Jaša Lorenčič (vir:urbani.si)

Hamo & Tribute 2 Love s svojim najnovejšim albumom 3P ponovno kažejo, da so prav posebna skupina in to ne samo znotraj slovenske glasbene scene.
- Hemingwey (vir:kioskhmhm.com)

Njihov glasbeni pristop je preprost in ne vsebuje prodajanja megle. To je skupina glasbenikov, ki ve kaj hoče, to zna povedati, odigrati in pri tem ni pretenciozna, pač pa ostaja iskrena.
- Zdenko Matoz (vir: delo.si)