Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

16
Feb
Hamo & Tribute 2 Love
20:00
12€ predprodaja, 19€ na dan dogodka


Hamo & Tribute 2 Love napovedujejo čisto poseben koncert v Kinu Šiška ob predstavitvi novega albuma!

Izkušeni rockerji Hamo & Tribute 2 Love bodo predstavili svoj novi album in že nestrpno čakajo na eksplozijo energije in lubezni na odru Kina Šiška. Fantje imajo za sabo izredno plodovito koncertno leto in serijo razprodanih koncertov v Sloveniji in Ljubljani. Med drugim so napolnili klub ZOO in navdušili oboževalce na koncertu ob svoji 10-letnici v šive pokajočem Orto baru, zdaj pa se selijo v veliko dvorano Kina Šiška, da bo dovolj prostora za čisto vse zalublene. Fantje so zalubleni v vsak svoj koncert posebej in napovedujejo veliki koncert z eksplozivno blues rock mešanico.

FB dogodek>

Svoj zadnji album Pol S so Hamo & Tribute 2 Love predstavili v SiTi teatru na razprodanem koncertu lanskega decembra pred množično publiko svojih oboževalcev, v zadnjem letu pa so se med koncerti misteriozno zaprli v studio in pripravili nove skladbe, polne lubezni, ki jih bodo občinstvu predstavili na velikem odru Kina Šiška. Poredni blues rock za dva s svojega novega albuma bodo predstavili karizmatični frontman Matevž Šalehar – Hamo z zasedbo: Denis Horvat (Hammond, roads, klavir in kitare), Martin Janežič Buco (bobni in tolkala), Uroš Škerl Kramberger (bas) in Uroš Primožič Spretan na kitari in spremljevalnih vokalih.

FB stran Hamo & Tribute 2 Love>

Ali je dovolj zalublenih v Sloveniji? To bomo dokončno izvedeli 16. februarja 2017 na čisto posebnem koncertu Hamo & Tribute 2 Love v Kinu Šiška!