Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

7
Oct
Guns 2 Roses
21:00
15€ predprodaja, 18€ na dan dogodka


NEPOZABNI KONCERT USPEŠNIC G N’R Z NAJBOLJŠO TRIBUTE ZASEDBO:
GUNS 2 ROSES (Velika Britanija)
Petek, 7.oktober ob 21.00, Cvetličarna, Ljubljana

V petek, 7. oktobra 2016 bomo lahko v ljubljanski Cvetličarni po dolgem času zopet uživali ob hitih legendarne rock skupine Guns N’Roses. Prihaja namreč edini pravi G N’R tribute band GUNS 2 ROSES, ki sta ga za originalne in najboljše imitatorje priznala celo sama Axl Rose in Slash!

Guns 2 Roses nastopajo že od leta 2002 in so zagotovo najboljši GN’R tribute bend na svetu. G2R prihajajo iz Londona, njihovi nastopi so se začeli prav po istih stopinjah, kot so jih ubrali Guns N’ Roses v osemdesetih letih. Igrajo namreč tudi v tistih klubih, ki so iz Guns N’ Roses naredili enega največjih rock’n'roll skupin vseh časov. G2R bodo igrali vse hite s plošče »Appetite For Destruction«, »G N’R Lies«, »Use Your Illusion« 1 in 2, »Spaghetti Incident?«, »Chinese Democracy«, ter celo pesmi, ki so jih G N’R izvajali samo v živo. Med njimi bodo zagotovo tudi nepozabne: »Paradise City«, »Welcome to the Jungle«, »Sweet Child o’ Mine«, »Live and Let Die«, »Don’t Cry«, »You Could Be Mine« in mnoge druge.

Po skoraj treh letih jim bo uspelo ponovno obiskati in navdušiti ljubljansko Cvetličarno, naravnost iz Anglije. Guns 2 Roses igrajo skupaj že od leta 2002 in so zagotovo najboljša GN’R tribute zasedba na svetu. Redno prijateljujejo s Slashom in originalnimi člani GN’R,pohajkujejo po svetovnih rock’n'roll prizoriščih, moč pa jih je ujeti tudi na živih nastopih z originalnimi člani Guns’N'Roses. G2R prihajajo iz Londona, njihovi nastopi so se začeli prav po istih stopinjah, kot so jih ubrali Guns N’ Roses v osemdesetih letih. Igrajo namreč tudi v tistih klubih, ki so iz Guns N’ Roses naredili enega največjih rock’n'roll skupin vseh časov.

Leta 2006 se je zasedbi G2R pridružil Steven Adler, originalni Guns N’ Roses bobnar. Leto kasneje so jih predstavljale televizije BBC news, BBC2 in Sky, nato še na BBC Question of sport. Trikrat zaporedoma so bili glavna senzacija Gloston Budget festivala, nastopili pa so tudi kot glavna skupina na Matthewstreet Festivalu pred 35.000 poslušalci.

Guns 2 Roses se lahko pohvalijo z dejstvom, da so edini tribute band vseh časov, ki je razprodal Liverpoolski Cavern club dve noči zapovrstjo. Mnogi imitatorji Guns N’ Roses so se izkazali za amaterske, pri G2R pa je vidna predvsem tista karizma in moč, ki smo jo lahko opazili v originalni zasedbi Guns N’ Roses. Zato so le G2R tisti pravi tribute band, ki nastopa v Ameriki in Angliji praktično celo leto, saj njihovi oboževalci hočejo še in še, predvsem pa zato, ker nikoli ne veš, kateri originalni član se bo z njimi zadnji hip pojavil na odru.

VSTOPNINA: Prvih 100 = 12 eur (razprodano)
Predpodaja (eventim, petrol,..) = 15 eur (na voljo)
Na dan dogodka = 18 eur

info&rezervacije: info@cvetlicarna.info